جراحی خال

    جراحی خال|جراحی خال ریشه دار|هزینه جراحی خال صورت|جای بخیه خال صورت


    جراحی خال؛ برداشتن خال

    روش‌های برداشتن خال گاهی اوقات می‌تواند زمانی ضروری باشد که خال‌ها نه تنها ناخواسته هستند، بلکه خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز به همراه دارند. برداشتن خال برای هر خال لازم نیست. با این حال، برخی از افراد نیز خال های ناخوشایند یا خال های ناخواسته را حذف می کنند.

     

    خال چیست؟

    خال (nevus نام پزشکی است) در اصل مجموعه ای از سلول ها است که ملانین تولید می کند و بیشتر آنها بی ضرر هستند. آنها معمولاً گرد یا بیضی شکل هستند و می توانند صاف یا برجسته باشند، با رنگ های مختلف از رنگ پوست تا سیاه. آنها در هر قسمتی از بدن به وجود می آیند.

     K/جراحی خال

    برای دریافت خدمات جراحی خال با شماره های ما تماس بگیرید

    انواع خال

    غیر معمول

    خال‌های غیر معمول، خال‌های خوش‌خیم غیرعادی هستند که وقتی زیر لنزهای بزرگ‌کننده نگاه می‌شوند، ویژگی‌های نامنظمی دارند. آنها لزوما خال های سرطانی نیستند، اما داشتن خال های غیر معمول یک عامل خطر برای ابتلا به سرطان پوست ملانوما است. تصور می‌شود که خال‌های غیر معمول به دلیل ترکیبی از دلایل ژنتیکی و محیطی ایجاد می‌شوند، اما دلایل دقیق آن هنوز ناشناخته است.

     

    در حالی که گاهی اوقات یک خال صاف غیر معمول می تواند خوش خیم باشد، به دلیل ارتباط با سرطان پوست، در صورت مشاهده خارش، خونریزی یا تورم، درد، یا تغییر در رنگ، اندازه، شکل، بافت یا ارتفاع باید با متخصص پوست یا کلینیک سرطان پوست خود تماس بگیرید. از یک خال این تغییرات ممکن است نیاز به برداشتن خال و برچسب پوستی داشته باشد. ارزش این را دارد که مراقب خال های غیر معمول باشید، زیرا به دلیل ارتباط آنها با سرطان پوست می توانند خطرناک باشند.

     

    خوش خیم

    یک خال خوش خیم، برچسب پوستی یا سبورئیک معمولاً شکل متقارن مشخصی به خود می گیرد و فقط یک رنگ در برابر پوست شما قرار می گیرد. آنها می توانند یک خال صاف یا یک برآمدگی باشند، اما مهمتر از همه، ظاهر آنها در طول زمان تغییر نمی کند. این خال‌ها ذاتاً خطرناک نیستند، اما همه خال‌ها باید به مرور زمان توسط یک پزشک متخصص پوست بررسی شوند تا از تغییر ظاهری مطمئن شوند. اگر خال‌های شما خوش‌خیم هستند اما ترجیح می‌دهید به دلایل زیبایی یا عملی آن‌ها را بردارید، روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی برای برداشتن خال وجود دارد.

     

    چگونه می توان خال را تشخیص داد؟

    روش های متفاوتی جهت تشخیص خال وجود دارد:

     

    بررسی نقطه ای درماسکوپی

    یک خال را می توان با استفاده از ابزاری به نام درماسکوپ به طور دقیق بررسی کرد که نمای خال را بزرگ می کند تا پزشک بتواند ویژگی های آن را به خوبی بررسی کند.

     

     بیشتربدانید: سونوشکم و لگن - آمبولانس خصوصی - انجام دیالیز در منزل

    نقشه خال کامل بدن

    نقشه خال کامل بدن شامل گرفتن عکس از بدن شما می شود تا مکان ها و ویژگی های خال ها به طور دقیق ثبت شوند. در سال‌های بعد، پیشرفت‌ها در خال‌های شما را می‌توان با نقشه‌های خال قبلی برای مشخص کردن سریع تغییرات مقایسه کرد.

     

    بررسی سرطان پوست

    یک متخصص پوست یا پزشک پوست می تواند هر اینچ از پوست شما را بررسی کند و هر خال یا سایر ضایعات را برای علائم سرطان پوست بررسی کند. از خال های مشکوک در طول جلسه برای تجزیه و تحلیل دقیق تر عکسبرداری می شود.

     

    برای دریافت خدمات جراحی خال می توانید از مددجویار کمک بگیرید

    گزینه های درمان

    جراحی

    برداشتن

    بیوپسی معمولاً منجر به برداشتن می شود

    از بیهوشی استفاده می کند و ممکن است نیاز به بخیه داشته باشد

    ناحیه خال اندازه گیری، نقشه برداری و عکس برداری خواهد شد

    زمان بهبودی ممکن است روزها تا هفته ها باشد

    در عرض 2 هفته بخیه می زند

    هنگامی که پزشک معتقد است خال ممکن است سرطانی باشد و باید توسط آزمایشگاه بررسی شود یا به هر دلیل دیگری باید با جراحی برداشته شود، نمونه‌برداری انجام می‌شود. اگر سرطانی بودن خال یا خطری برای سلامتی خال تایید شود، معمولاً جراحی بیشتری لازم است.

     

    بیوپسی اکسیزیون زمانی انجام می شود که لازم باشد کل خال بریده شود. مقدار اندکی بی‌حس کننده موضعی در اطراف آن اعمال می‌شود و در نهایت همراه با مقداری بافت اطراف آن بریده می‌شود. جهت بستن زخم به چند تا بخیه نیازمند است، در نهایت یک اسکار کوچک  ایجاد می شود که با گذر زمان محو می شود.

     

    مشت

    ممکن است اسکار کوچکی بر جای بگذارد

    از بیهوشی استفاده می کند

    اغلب نیازی به بخیه نیست

    در چند هفته بهبود می یابد

    بیوپسی پانچ، مانند اکسیزیون کامل، کل خال را برش می دهد. جای کوچکی از زخم به جا می گذارد و یا نمی گذارد. با این حال، آن را فقط می توان بر روی خال هایی که بسیار کوچک هستند انجام داد. مقدار کمی بی حس کننده موضعی مانند یک برش معمولی در اطراف خال اعمال می شود. با این حال، برداشت پانچ بسیار کمتر تهاجمی است. یک ابزار ویژه برای برداشتن قسمت مورد نظر از پوست از ناحیه مورد نظر استفاده می شود. از آنجایی که قطر ناحیه کوچک می باشد، اکثرا نیازی به بخیه نمی باشد. پس از برداشتن پانچ، پوست به نظر می رسد که توسط یک جسم نوک تیز سوراخ شده است.

     

    D/جراحی خال

    اصلاح

    از مقدار کمی بیهوشی استفاده می کند

    معمولاً نیازی به بخیه نیست

    حداقل جای زخم یا بدون جای زخم

    5 روز بهبودی متوسط

    خال های خاصی را می توان با استفاده از ابزار مخصوص تراشید. فقط لایه بالایی خال برداشته می شود. عمق برش ممکن است بسته به شرایط متفاوت باشد. معمولاً از مقدار کمی بی حس کننده موضعی برای بی حس کردن ناحیه اطراف خال استفاده می شود. به طور معمول نیازی به بخیه نیست و در نتیجه حداقل زخم ایجاد می شود یا هیچ جای زخمی ایجاد نمی شود. این روش اغلب برای از بین بردن خال های برآمده در بالای سطح پوست استفاده می شود.

     

    غیر جراحی

    فرکانس رادیو

    شفای سریع

    خونریزی و جای زخم کمتر

    نیازی به بخیه نیست

    بهبودی کامل در 1 هفته

    طول موج رادیویی فرکانس بالا، زمانی که از طریق نوک الکترود هدایت می شود، می تواند برای برش پوست استفاده شود. استفاده از فرکانس رادیویی برای از بین بردن خال های برجسته و نه مضر با تراشیدن آنها مزایای زیادی دارد. خونریزی، جای زخم و تورم بسیار کمتر است، زخم خیلی سریع تر بهبود می یابد و احتمال عفونت کمتر است. در هر بخش از بدن قابل استفاده می باشد. از آنجایی که نیازی به دوخت نیست، نتایج زیبایی می تواند استثنایی باشد.

     

     بیشتربدانید: مراقبت از بیماران ICU در منزل - سونو پلور - سونو سه ماهه سوم بارداری

    برداشتن خال

    با این حال، تنها خال های خاصی را می توان با فرکانس رادیویی برداشت. آنها به طور کلی بزرگ شده و مضر نیستند. بنابراین برای انتخاب صحیح، مشاوره مناسب با پزشک مجرب بسیار مهم است.

    همیشه قبل از اینکه پزشک شروع به برداشتن ضایعه یک لایه در یک زمان کند، برای رسیدن به سطحی صاف، داروی بی‌حسی روی آن ناحیه اعمال می‌شود. هنگامی که نتیجه مطلوب حاصل شد، فقط یک پانسمان سبک مورد نیاز است. بهبودی کامل در حدود یک هفته حاصل می شود.

    سرما درمانی

    روش سریع

    تقریبا بدون درد

    بسیار موثر

    کرایوتراپی از سرمای شدید، معمولاً نیتروژن مایع، برای برداشتن ضایعات پوستی هدفمند و در اصل منجمد کردن خال استفاده می کند.

    کرایوتراپی در درجه اول برای انجماد زگیل، برچسب های پوستی، خال های بی ضرر، لکه های خونی، کراتوز خورشیدی و لکه های خورشیدی استفاده می شود. روش ها سریع، تقریبا بدون درد و بسیار موثر هستند. بسته به اندازه و عمق ضایعه ممکن است بیش از یک درمان برای دستیابی به نتیجه مطلوب مورد نیاز باشد.

     

    بهبود

    بسته به اینکه کدام یک از روش های برداشتن خال استفاده شده است، دستورالعمل های واضحی در مورد مدیریت زخم پس از عمل دریافت خواهید کرد. به طور معمول بهبودی پس از اکسیزیون بسیار کم است. حتی پس از برداشتن کامل، تورم معمولاً پس از چند روز از بین می‌رود. تمیز نگه داشتن قسمت تحت درمان جهت جلوگیری از عفونت بسیار مهم می باشد. دوری کردن  از نور مستقیم خورشید هم برای آسان شدن روند بهبودی و جلوگیری از ایجادشدن اسکار ضروری می باشد. کشش محل جراحی توصیه نمی شود، زیرا ممکن است باعث خونریزی و افزایش اندازه اسکار شود.

    شایع ترین خطرات برداشتن خال با جراحی، خونریزی، کبودی، عفونت و جای زخم است.

     

    برداشتن خال های غیر سرطانی

    خال ها رشد معمول پوست هستند. آنها می توانند غیر سرطانی، سرطانی و مرزی باشند. خال های غیر سرطانی همیشه نباید برداشته شوند، اما برخی از افراد ترجیح می دهند خال های خود را بدون توجه به سرطانی بودن یا تبدیل شدن به سرطان برداشته کنند.

    برداشتن خال های غیر سرطانی گاهی اوقات می تواند توسط پزشک مراقبت های اولیه انجام شود. هنگامی که یک خال خوش خیم (غیر سرطانی) است، برداشتن آن معمولاً یک روش جزئی در مطب است که می تواند در مطب پزشک شما تنها در چند دقیقه انجام شود. چندین روش وجود دارد که پزشکان برای برداشتن خال های غیر سرطانی (خوش خیم) استفاده می کنند. پزشک شما بر اساس عواملی مانند محل، نوع و اندازه خال، بهترین روش را برای برداشتن خال (یا خال) انتخاب می کند. چهار نوع اصلی برداشتن خال بدون جراحی وجود دارد: برداشتن خال، برداشتن اصلاح، برداشتن با لیزر و انجماد.

     

    برداشتن

    اکسیزیون که به آن برش نیز گفته می شود، شامل برداشتن خال و حاشیه کوچکی از پوست با استفاده از چاقوی جراحی یا قیچی مخصوص جراحی است. قبل از بریدن خال، پزشک یک بی حس کننده موضعی را به خال تزریق می کند تا روند برداشتن آن دردناک نباشد. اگر خال شما عمیقاً در پوست رشد کرده است، ممکن است پس از برداشتن خال، پزشک نیاز به استفاده از بخیه برای بستن زخم داشته باشد.

     

    حذف اصلاح

    برداشتن خال با تراشیدن خال شبیه برش است. با استفاده از چاقوی جراحی، پزشک لایه‌هایی از خال را می‌تراشد تا زمانی که از بین برود. قبل از اینکه پزشک شروع به اصلاح کند، به شما یک بی حس کننده موضعی می دهد تا ناحیه را بی حس کند تا دردی احساس نکنید. معمولاً بعد از این نوع برداشتن خال نیازی به بخیه نیست، اما ممکن است پوست در جایی که خال قبلا وجود داشت، لکه صورتی کوچکی داشته باشد.

     

    حذف خال با لیزر

    برخی از خال ها را می توان با استفاده از لیزر برداشت. این کار بیشتر با خال های کوچک، صاف و غیر سرطانی انجام می شود. در طول برداشتن لیزر، پزشک از انفجارهای پرتو نور برای از بین بردن بافت خال استفاده می کند. برای برداشتن کامل خال با استفاده از لیزر درمانی، ممکن است نیاز به دو یا سه درمان داشته باشید. اگر خال‌ها در مکان‌هایی مانند گوش‌ها یا در نواحی حساس یا بسیار قابل مشاهده پوست مانند صورت قرار دارند، برداشتن خال‌ها با لیزر می‌تواند گزینه خوبی باشد. لیزر همچنین می تواند برای برداشتن بیش از یک خال به طور همزمان مفید باشد.

     

    انجماد

    خال‌های غیرسرطانی که فقط روی سطح پوست زندگی می‌کنند، گاهی اوقات با انجماد از بین می‌روند

     

    زمانی که یک متخصص پوست باید خال شما را بردارد

    برخی از خال ها وجود دارند که فقط باید توسط یک متخصص پوست - متخصص پوست با تجربه قابل توجه در تشخیص و برداشتن خال ها برداشته شوند. دلایل مختلفی برای مراجعه به متخصص پوست برای ارزیابی یا برداشتن خال وجود دارد، از جمله:

     

    خال شما سرطانی است یا به طور بالقوه می تواند سرطانی باشد.

    شما خال های متعددی دارید.

    خال شما از نظر شکل، رنگ یا اندازه تغییر کرده است.

    خال شما روی صورت شما یا ناحیه دیگری است که ترجیح می دهید جای زخم نداشته باشید.

     

    برای دریافت خدمات جراحی خال می توانید از مددجویار کمک بگیرید

    خال های پوستی

    خال‌ها، توده‌های رنگدانه‌ای روی پوست هستند.شایع ترین خال ها گاهی اوقات به عنوان خال های معمولی، اکتسابی یا معمولی شناخته می شوند. آنها می توانند از نظر اندازه و رنگ متفاوت باشند، و حتی می توانند در طول سالها تغییر رنگ دهند. با گذشت زمان، آنها تیره تر یا روشن تر می شوند. معمولا این تغییرات رنگ طبیعی است.

     

    بیشتر خال ها در دوران کودکی و نوجوانی ظاهر می شوند. تقریباً هر بزرگسال حداقل یک خال دارد و برخی افراد تعداد کمی از آنها را دارند. داشتن تا 40 خال معمولا طبیعی است. افراد می توانند در هر نقطه از بدن، از جمله روی پوست سر، کف پا و کف دست، بین انگشتان دست و پا و زیر ناخن های دست و پا، خال داشته باشند.

    در حالی که خال های اکتسابی همه یکسان به نظر نمی رسند - حتی در یک فرد یکسان - آنها معمولاً ویژگی های خاصی دارند، از جمله:

    تمایل به تک رنگ دارند. اکثر آنها قهوه ای هستند، اما می توانند قهوه ای، سیاه، آبی، صورتی، قرمز، رنگ پوست و حتی بی رنگ باشند.

    آنها معمولا گرد و دارای لبه های صاف هستند (لبه خال را حاشیه می گویند).

    آنها معمولاً صاف یا کمی بالاتر از پوست هستند.

    آنها در اندازه یا شکل تغییر نمی کنند.

     

     بیشتربدانید: سونو سه ماهه دوم بارداری -پرستار ICU در منزل سعادت آباد- خدمات ICU در منزل شمال تهران

    انواع دیگر خال ها

    برخی از انواع خال ها ممکن است افراد را در معرض افزایش خطر ابتلا به ملانوم قرار دهند. چهار نوع کلی خال غیر از خال معمولی وجود دارد - خال های غیر معمول، خال های مادرزادی و خال های اسپیتز. ما به طور خلاصه به هر نوع خال می پردازیم.

     

    خال های غیر معمول

    خال غیر معمول که به آن خال دیسپلاستیک نیز گفته می شود، نوعی خال است که ممکن است به ملانوم تبدیل شود. خال های غیر معمول ممکن است شبیه ملانوم به نظر برسند، اما اینطور نیستند. با این حال، داشتن بیش از چهار خال غیر معمول شما را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به ملانوم قرار می دهد. خال های غیر معمول می توانند در هر جایی از بدن شما ظاهر شوند. آنها اغلب در قفسه سینه، پشت یا پهلوها ظاهر می شوند، اما ممکن است روی سر، پوست سر و گردن نیز رشد کنند. خال های غیر معمول معمولا روی صورت رشد نمی کنند.

     

    خال های غیر معمول دارای برخی ویژگی های مشترک هستند، از جمله:

    اندازه بزرگ - آنها معمولاً بزرگتر از یک پاک کن مداد هستند (قطر بیش از 6 میلی متر).

    شکل نامنظمی دارند.

    آنها بیش از یک رنگ دارند (می تواند مخلوطی از قهوه ای، قهوه ای، قرمز یا صورتی باشد).

    اگر قبلاً ملانوم داشته اید یا والدین، خواهر و برادر یا فرزندی دارید که ملانوم داشته یا داشته است، این نیز خطر ابتلا به ملانوم را در شما افزایش می دهد.

    یک بیماری ژنتیکی به نام سندرم ملانوم مول چندگانه غیر معمول خانوادگی (سندرم FAMMM) وجود دارد. افراد مبتلا به این سندرم بیشتر در معرض خطر ابتلا به ملانوم هستند. سه ویژگی اصلی سندرم FAMMM عبارتند از:

    داشتن بیش از 50 خال روی بدن

    داشتن حداقل چند خال غیر معمول

    داشتن سابقه خانوادگی ملانوم

    اگر خال غیر معمولی دارید، باید ماهانه پوست خود را بررسی کنید تا تغییرات اندازه، شکل یا رنگ و هرگونه خونریزی یا تراوش را بررسی کنید.

     

    خال های مادرزادی

    خال مادرزادی که به آن خال مادرزادی نیز می گویند، خالی است که در بدو تولد وجود دارد. تقریباً از هر 100 نفر یک نفر با خال های مادرزادی متولد می شود. خال های مادرزادی معمولا تیره رنگ هستند و همچنین ممکن است پرمو باشند. اندازه این نوع خال می تواند متفاوت باشد. برخی کوچک و برخی دیگر غول پیکر در نظر گرفته می شوند. اگر خال‌های مادرزادی غول‌پیکر حذف نشوند، می‌توانند تا 15 اینچ قطر رشد کنند.

    احتمال ابتلا به خال های مادرزادی در افراد مبتلا به بیماری های ژنتیکی خاص مانند نوروفیبروماتوز و اسپینا بیفیدا بیشتر است.

    افرادی که خال های مادرزادی غول پیکر دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به ملانوم هستند.

     

    خال اسپیتز

    خال اسپیتز نوعی خال است که شباهت زیادی به ملانوما دارد. بیشتر اوقات، آنها در دوران کودکی و اوایل نوجوانی ظاهر می شوند، اما بزرگسالان نیز گاهی اوقات به آنها مبتلا می شوند. خال‌های اسپیتز خال‌های برجسته و گنبدی شکلی هستند که به رنگ صورتی هستند، اما ممکن است رنگ‌های دیگری مانند قهوه‌ای، سیاه و قرمز نیز داشته باشند. آنها ممکن است خونریزی کنند یا ترشح کنند، که تشخیص آنها را از ملانوم دشوار می کند.

     

    چگونه بین خال های نرمال، خوش خیم و ملانوم تشخیص دهیم؟

    به گفته متخصصان، داشتن انواع خاصی از خال ها می تواند شما را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به ملانوم قرار دهد. به عنوان مثال، خال های مادرزادی و غیر معمول شانس بیشتری برای سرطانی شدن دارند و افرادی که خال های زیادی دارند نیز ممکن است در معرض خطر بیشتری باشند.

     

    ملانوما نوعی سرطان پوست کشنده است که بر سلول های تولید کننده ملانین – رنگدانه پوست – تأثیر می گذارد. این سلول ها ملانوسیت نامیده می شوند. ملانوما اغلب در بزرگسالان رخ می دهد، اما می تواند در افراد در هر سنی ایجاد شود. همچنین در افرادی که دارای مو، پوست و چشم روشن هستند نیز دیده می شود، اما هر کسی ممکن است به ملانوم مبتلا شود. این می تواند در هر نقطه از پوست، از جمله چشم ها، دهان، اندام تناسلی، اندام های داخلی و زیر ناخن رشد کند، اما اغلب در تنه، بازوها و پاها ظاهر می شود.

     

    ABCDE های ملانوم ممکن است به پزشک شما در تشخیص ملانوم کمک کند، اما همه اشکال ملانوم همه نشانه های سرطان را نشان نمی دهند. ABCDE ها مخفف عدم تقارن، مرز، رنگ، قطر و تکامل/تکامل هستند. در مورد ABCDE های ملانوم بیشتر بدانید تا بدانید هنگام بررسی پوست خود از نظر علائم سرطان به دنبال چه چیزی باشید. اگر علائم یا علائم ملانوم دارید، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید تا یک معاینه تخصصی پوست انجام دهید.

     

    اگر خال جدیدی دارید یا متوجه تغییراتی در یک خال موجود شدید، باید توسط متخصص پوست معاینه شوید. هر تغییری در خال می تواند نشانه ملانوما باشد. به تغییرات در اندازه، شکل یا رنگ خال ها در هر نقطه از پوست خود دقت کنید. ملانوما می تواند شما را بکشد، اما اگر به اندازه کافی زود به آن مبتلا شوید، شانس بسیار خوبی وجود دارد که درمان موثر باشد و شما درمان شوید.

     

     بیشتربدانید: مشاوره آنلاین روانشناسی -اعزام آمبولانس در تهران - سونو سه ماهه اول بارداری

    بنابراین، چگونه می توان خال را از ملانوما تشخیص داد؟ در اینجا چند دستورالعمل وجود دارد:

    خال متقارن نیست، یعنی یک طرف شبیه طرف دیگر نیست.

    خال دارای شکل یا لبه های نامنظم است که به وضوح مشخص نیست.

    تنوع رنگ در سرتاسر خال وجود دارد. به عنوان مثال، ممکن است سایه هایی از قهوه ای، قهوه ای، سیاه، آبی، قرمز، صورتی یا سفید داشته باشد.

    بزرگتر از پاک کن مداد است.

    اندازه، شکل یا رنگ آن در حال تغییر است.

    همه ملانوم ها تمام ویژگی های فوق را ندارند، بنابراین اگر متوجه هر یک از آنها شدید، با یک متخصص پوست وقت بگیرید.

     

    متخصص پوست برای درمان خال چه خواهد کرد؟

    اکثر خال ها نیازی به درمان ندارند، اما گاهی اوقات متخصصان پوست خال ها را برمی دارند. دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است خال شما برداشته شود، از جمله:

    پزشک شما مشکوک است که ممکن است سرطانی باشد

    شما از ظاهر خال خود خوشتان نمی آید

    خال شما شما را آزار می دهد. لباس شما ممکن است روی آن ساییده شود و باعث تحریک شود، یا ممکن است در محلی باشد که مستعد لمس مکرر باشد.

     

    پزشکان چگونه خال ها را برمی دارند؟

    اکثر خال ها را می توان درست در مطب پزشک برداشت. دو روش متداول برای برداشتن خال وجود دارد - برداشتن جراحی و اصلاح جراحی. با اکسیزیون، متخصص پوست کل خال را بریده و در صورت لزوم پوست را بخیه می‌زند. در طول اصلاح جراحی، متخصصان پوست از چاقوی جراحی برای برداشتن خال استفاده می کنند. در هر دو مورد، این احتمال وجود دارد که خال زیر میکروسکوپ برای علائم سرطان بررسی شود.

     

    خال را در خانه بردارید.

    برخی از افراد وسوسه می شوند که فقط یک خال را در خانه برش دهند. این خطرناک است و هرگز نباید آن را انجام دهید. اگر خال شما دارای سلول های سرطانی باشد، ممکن است با بریدن خال به تمام سرطان مبتلا نشوید و حتی ممکن است باعث گسترش سلول های سرطانی شوید. اگر خودتان خال را ببرید، هرگز متوجه نمی‌شوید که آیا سرطانی بوده یا خیر، که ممکن است به سرطان فرصت دهد تا فراتر از پوست شما گسترش یابد و قبل از اینکه متوجه تغییرات پوستی شوید، سایر قسمت‌های بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین ممکن است باعث ایجاد عفونت در پوست یا جریان خون خود شوید و می‌توانید پوست خود را تغییر شکل دهید که منجر به ایجاد اسکار شود. متخصصین پوست آموزش دیده اند تا خال ها را به ایمن ترین و موثرترین راه ممکن از بین ببرند. بنابراین، اگر خال دارید که می‌خواهید آن را بردارید، با یک متخصص پوست ملاقات کنید و از او بخواهید خال را برای شما خارج کند.

     

    اگر می خواهید خال را بردارید چه باید کرد؟

    اگر خال دارید که می خواهید آن را بردارید، با پزشک مراقبت های اولیه خود صحبت کنید. او خال را ارزیابی می کند تا مشخص کند که آیا احتمالاً خوش خیم است یا باید برای آزمایش سرطان بیوپسی شود. او همچنین می تواند در صورت لزوم به شما یک متخصص پوست ارجاع دهد

     

    هزینه برداشتن خال چقدر است؟

    هزینه برداشتن خال به این بستگی دارد که کدام یک از روش های موجود برای برداشتن خال مورد استفاده قرار می گیرد و چقدر درگیر آن است.

     

    آیا خال ها پس از برداشتن مجدد رشد می کنند؟

     اگر می خواهید مطمئن شوید که خال شما دوباره رشد نمی کند، از پزشک پوست خود در مورد روش های جراحی برداشتن خال سوال کنید.

     

    خال در کدام یک از قسمت های بدن به وجود می آید؟

    خال ها می توانند در هر جایی از بدن شما ظاهر شوند، از جمله بین انگشتان دست یا پا، روی صورت، زیر بغل و حتی زیر ناخن ها.

     

     بیشتربدانید: هولتر ریتم و فشار خون - فیزیوتراپی در منزل - روانشناس آنلاین

    آیا پزشک عمومی هم می تواند خال بدن را از بین ببرد؟

    پزشک عمومی می‌تواند یک خال را از طریق بیوپسی اکسیزیون خارج کند، اما اغلب اگر به سرطان پوست در بیمار مشکوک شود، بیمار را به یک متخصص پوست ارجاع می‌دهد که ابزارهای مخصوصی جهت بررسی خال‌های مشکوک دارد.

     

    آیا برداشتن خال در خانه خطری ندارد؟

    خیر، قطعاً تلاش برای برداشتن خال در خانه بی خطر نیست. برداشتن خال در خانه منجر به خونریزی و عفونت شود. اگر در مورد خال ها نگرانی دارید یا می خواهید آنها را بردارید، همیشه به پزشک عمومی یا کلینیک سرطان پوست مراجعه کنید.

     

    آیا کرم های رفع خال موثر هستند؟

    کرم‌های رفع خال بسیار خطرناک هستند، زیرا هرگونه درمان خانگی نیاز به مراجعه به پزشک یا متخصص پوست دیگر را دور می‌زند. تلاش برای برداشتن ضایعه پوستی که در واقع ملانوم است بسیار خطرناک است، زیرا نمی دانید با چه نوع خال روبرو هستید.

    برای دریافت خدمات جراحی خال می توانید از مددجویار کمک بگیرید


    تلفن : 02122851038 02122851039 تلفن همراه : 09192340012 :

    ارتباط در بستر واتساپ با مددجویار
    Close and go back to page
    © شهریور 1401 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مدد جویار محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و سئو توسط OFOGHIT