سونو سه ماهه سوم بارداری

    سونو سه ماهه سوم بارداری|بهترین زمان برای انجام سونوگرافی اخر بارداری


    سونو سه ماهه سوم بارداری؛ سه ماهه سوم بارداری از هفته 28 بارداری شروع می شود و با تولد به پایان می رسد. در این دوره، شما شروع به فکر کردن در مورد زمان شروع زایمان و چگونگی پایان آن می کنید. نگرانی و ترس شما در مورد اینکه آیا کودک شما در این دوره سالم خواهد بود قابل درک است. شما دوست دارید دوره تا تولد به سرعت بگذرد تا بتوانید بلافاصله فرزندتان را ملاقات کنید و او را دوست بدارید.

    در این بخش، برخی از علائمی که در دوره سوم به طور مکرر با آن مواجه می شوند، توضیح داده شده است.

    s/سونو سه ماهه سوم بارداری

    برای ارائه خدمات با شماره های ما تماس بگیرید

     

    تغییرات فیزیکی

    • تنگی نفس

    • سایر بیماری های جزئی

    • مشکلات خواب

    • تغییرات پوستی

    • هموروئید

    • بی اختیاری ادرار

    • افزایش وزن

    • نکات برجسته کودک

     

    • وزن
    • حرکات کودک
    • تغییرات فیزیکی

     

    قبل از بارداری، وزن رحم (رحم) حدود 56 گرم است و می تواند کمتر از 15 میلی لیتر را در خود جای دهد. وزن او در هنگام تولد کمی بیش از 1 کیلوگرم است و نوزاد شما، جفت و 1 لیتر مایع آمنیوتیک را حمل می کند. تقریباً تمام علائم فیزیکی در اواخر بارداری ناشی از این رشد در رحم است.

     

    نفس نفس زدن

    در آخرین مراحل بارداری، احساس می شود هوای کافی دریافت نمی کنید. این به این دلیل است که لایه ماهیچه صاف درست زیر ریه ها در نتیجه فشاری که رحم در حال رشد وارد می کند، 4 سانتی متر به سمت بالا بالا می رود. این ممکن است مقدار بسیار کمی به نظر برسد، اما برای کاهش ظرفیت ریه کافی است. در نتیجه هوای کافی وارد ریه ها نمی شود.

    در عین حال، هورمون پروژسترون بر روی مرکز تنفسی در مغز اثر می‌گذارد و باعث می‌شود شما عمیق‌تر نفس بکشید. در نتیجه، اگرچه ظرفیت کلی ریه در دوران بارداری کاهش می‌یابد، اما میزان هوایی که با هر نفس وارد می‌کنید، در واقع افزایش می‌یابد.

    به جز ناراحتی خود، لازم نیست نگران کودک خود باشید. به لطف سیستم گردش خون و تنفسی بزرگ شده، کودک شما اکسیژن کافی دریافت می کند.

     

     برای ارايه خدمات پزشکی با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    اقدامات کاهش درد

    اصلاح فرم بدن به شما این امکان را می دهد که هم در دوران بارداری و همچنین بعد از آن بهتر نفس بکشید. هنگام نشستن و ایستادن مطمئن شوید که پشت شما صاف باشد و شانه های شما عقب باشد.

    تمرینات ایروبیک نیز در دوران بارداری مفید است. این نوع ورزش تنفس شما را بهبود می بخشد و ضربان قلب شما را کاهش می دهد البته باید از ورزش زیاد خودداری کنید.

    برای برنامه ورزشی در آخرین دوره بارداری با پزشک خود مشورت کنید. دراز کشیدن روی بالش یا دراز کشیدن به یک طرف هنگام خواب تنفس را آسان می کند.

    نفس نفس زدن شما در چند هفته آخر بارداری کاهش می یابد، زیرا کودک اکنون به آرامی به سمت پایین به سمت کانال زایمان پایین می آید و در نتیجه فشار روی ریه ها کاهش می یابد.

    اگرچه نفس نفس زدن در دوران بارداری رایج است، اما در موارد جدی تر، فوراً با پزشک خود مشورت کنید.

     

    درد لگن

    هورمون هایی که در دوران بارداری ترشح می شوند باعث ایجاد آرامش در مفاصل بین استخوان ران می شوند. به لطف افزایش انعطاف پذیری این استخوان ها، کودک می تواند به راحتی از کانال زایمان عبور کند. اما این وضعیت باعث درد لگن می شود.

    درد لگن در اواخر بارداری معمولا در یک طرف رخ می دهد.

     

    اقدامات کاهش درد

    ورزش هایی برای تقویت عضلات پشت و قسمت شکم می تواند درد لگن را کاهش دهد. حمام گرم هم می تواند کمک هم کننده باشد.

     

    سیاتیک

    درد، بی حسی و از دست دادن حس در ناحیه لگن و ران سیاتیک نامیده می شود. در اثر فشار رحم بر روی عصب های سیاتیک ایجاد می شود. دو عصب سیاتیک از قسمت پایین کمر به سمت پاها و پاهای شما می روند. درد عصب سیاتیک در دوران بارداری اتفاق مهمی نیست.

     

    بیشتربدانید؛نوار قلب در منزل - نوار قلب در تهران - هولتر ریتم و فشار خون در منزل

    اقدامات کاهش درد

    اگر وضعیت نوزاد نزدیک به تولد تغییر کند، درد سیاتیک ممکن است کاهش یابد، حمام آب گرم و خوابیدن به سمت مخالف نیز ممکن است درد را کاهش دهد.

     

    مشکلات خواب

    با نزدیک شدن به زایمان، خوابیدن در شب دشوارتر می شود. دلیل های متفاوتی برای این هست. یکی از دلایل این است که شکم زائد بیش از حد بزرگ شده است و نمی تواند موقعیت راحت را برای شما فراهم کند. دلیل دیگر نگرانی طبیعی شما در مورد آمدن نوزاد است.

     

    اقدامات کاهش درد

    بهترین حالت برای خواب در آخرین دوره بارداری این است که به پهلوی راست دراز بکشید و پاها و زانوهای خود را خم کنید. خوابیدن به پهلوی راست بسیار بهتر از دراز کشیدن به پشت است زیرا این کار فشار را از روی سیاهرگ‌های بزرگ پا و ساق‌های شما که خون را به قلب شما برمی‌گرداند، کاهش می‌دهد. همچنین فشار را در قسمت پایین کمر شما کاهش می دهد.

    از کوسن ها برای حمایت از شکم و پاهای خود استفاده کنید.

     

    تغییرات پوستی

    خارش ناحیه اینگوینال:

    خارش ناحیه کشاله ران در اواخر دوران بارداری باعث خشک شدن آن ناحیه می شود. مرطوب کردن ناحیه کشاله ران با کرم های مرطوب کننده این ناراحتی را کاهش می دهد.

     

    ناتوانی عروقی

    در نتیجه ناتوانی عروقی که خون را به سمت قلب می‌برند در ارسال کامل خون به سمت بالا، به صورت خطوط ارغوانی قرمز در زیر پوست به خصوص در پاها دیده می‌شود. تغییرات گردش خون در دوران بارداری برای حمایت از کودک در حال رشد اغلب باعث این عارضه جانبی می شود. هنگامی که رحم به وریدهای پا فشار می آورد، رگ های واریسی ممکن است ظاهر شوند یا تشدید شوند.

     

     برای ارايه خدمات پزشکی با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    اقدامات کاهش درد

    وریدهای واریسی ممکن است هیچ علامتی نداشته باشند و یا ممکن است با درد خفیف و تا شدید همراه باشند. اجازه دهید کارهایی را که برای جلوگیری از واریس یا کاهش درد واریسی باید انجام شود را فهرست کنم:

    برای مدت طولانی ایستادن نباشید.

    با پاهای روی هم ننشینید. این موقعیت می تواند مشکل گردش خون را افزایش دهد.

    پاهای خود را تا حد امکان بلند کنید. در حالی که نشسته اید، پاهای خود را روی صندلی دیگری قرار دهید. در حالی که دراز کشیده اید، یک بالشتک زیر پای خود قرار دهید و آنها را کمی بالا بیاورید.

    به طور منظم تمرین کن.

    جوراب های فشاری بپوشید.

    وریدهای واریسی اغلب پس از زایمان به شدت بهبود می یابند.

    در موارد شدید می توان جراحی را بعد از بارداری انجام داد.

     

    هموروئید (بواسیر)

    در اثر بزرگ شدن وریدهای ناحیه مقعدی بواسیر، جریان رو به بالا وریدها در آن ناحیه مختل می شود.

    مهمترین علائمی که در نتیجه بواسیر مشاهده می شود خونریزی، خارش و درد است.

     

    اقدامات کاهش درد

    مانند سایر موارد، بهترین راه برای مقابله با هموروئید پیشگیری است. اگر قبل از بارداری این شکایت را دارید، رعایت احتیاطات در مراحل اولیه بارداری بسیار مهم است.

    با مصرف یک رژیم غذایی با فیبر بالا مانند میوه ها و سبزیجات و مایعات فراوان از یبوست جلوگیری کنید.

    برای درمان بواسیر و رفع علائم آن نکات زیر را رعایت کنید:

    • بعد از هر توالت، ناحیه مقعد را به خوبی تمیز کنید، از دستمال توالت نرم استفاده کنید.
    • حمام آب گرم به کاهش مشکل بواسیر کمک می کند.
    • از کمپرس کمپرس یخ استفاده کنید.
    • برای مدت طولانی بخصوص روی صندلی های سخت ننشینید.
    • بی اختیاری ادرار

    افزایش فشار وارد شده توسط رحم در حال رشد به مثانه باعث بی اختیاری ادرار گاه به گاه می شود. این علامت تحریک کننده هنگام خنده، عطسه و سرفه بروز می کند. اغلب پس از تولد ناپدید می شود.

     

    بیشتر بدانید : سونو پلور - سونو سه ماهه دوم بارداری

    اقدامات کاهش درد

    هر زمان که گیر کردید مثانه خود را خالی کنید (مکرر به توالت بروید)، هرگز ادرار را داخل آن نگذارید. تخلیه مکرر از پر شدن مثانه جلوگیری می کند.

     

    افزایش وزن:

    در پایان بارداری حدود 11-14 کیلوگرم اضافه وزن خواهید داشت. در دوره سوم، بیشتر زنان حدود 5 کیلوگرم وزن اضافه می کنند.

     

    نکات مهم کودک:

    وزن

    نوزاد در این دوره آخر بارداری به رشد و افزایش وزن خود ادامه می دهد و در پایان هفته بیست و هشتم وزن تقریباً 1.5 کیلوگرم و قد آن 35-40 سانتی متر است. پوست نازک، قرمز و چروکیده به نظر می رسد. یک ماده روغنی سفید به نام ورنیکس کازئوزا پوست را می پوشاند. چشم ها باز و بسته می شوند و کودک می تواند شست خود را بمکد.

    نوزاد تا هفته سی و هفتم هر هفته حدود 200 تا 225 گرم وزن اضافه می کند. با نزدیک‌تر شدن به تولد، افزایش وزن کودک کاهش می‌یابد. در 8 ماهگی نوزاد وارد وضعیت تولد می شود. سر به پایین و دست ها و پاها به سمت قفسه سینه کشیده شود.

    میانگین وزن نوزاد در هفته 3-3.5 کیلوگرم و قد آن 46-50 سانتی متر است. وزن و قد کودک شما ممکن است بیشتر یا کمتر از آن باشد. این کاملا طبیعی است.

     

    حرکات کودک

    در آخرین دوره بارداری با ادامه افزایش وزن نوزاد، حرکات رحم را بهتر احساس خواهید کرد. در پریود سوم، حرکات کودک بیشتر و شدیدتر خواهد بود. کاهش ناگهانی حرکات کودک می تواند نشانه مشکل باشد. در این صورت بلافاصله با پزشک خود خود تماس بگیرید.

    عوامل زیادی بر حرکات کودک در آخرین دوره بارداری تاثیر می گذارد. چه مقدار و چه زمانی غذا می خورید، موقعیت شما و صداهای بیرونی بر فعالیت کودک تأثیر می گذارد.

     

    بسیاری از زنان باردار فعال و شاغل همیشه حرکات کودک خود را درک نمی کنند. اگر فکر می کنید که در فعالیت کودک کند شده است، می توانید خودتان حرکات کودک را ارزیابی کنید. برای این کار، به مدت 30 تا 60 دقیقه به پهلوی چپ خود دراز بکشید و مراقب باشید که کودک شما چند وقت یکبار حرکت می کند.

     

    سوالات متداول

    سوال: چگونه بفهمم نوزاد چه زمانی به دنیا آمده است؟

    پاسخ: پایین آمدن سر نوزاد در مجرای زایمان نشانه شروع زایمان است. با کاهش فشار روی ریه‌ها و معده، تنفس راحت‌تر و هضم راحت‌تر می‌شود، بنابراین احساس سبکی خواهید داشت.

    هنگامی که احساس سبکی می کنید، شکل شکم شما تغییر می کند: شکم کمی به سمت پایین و جلو حرکت می کند. در این دوره بیشتر ادرار خواهید کرد.

     برای ارايه خدمات پزشکی با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید


    تلفن : 02122851038 02122851039 تلفن همراه : 09192340012 :

    ارتباط در بستر واتساپ با مددجویار
    Close and go back to page
    © شهریور 1401 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مدد جویار محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و سئو توسط OFOGHIT