فیزیوتراپی

    فیزیوتراپی|عوارض فیزیوتراپی|فیزیوتراپی رشته|انواع فیزیوتراپی|


    فیزیوتراپی؛ فیزیوتراپی چیست؟

    فیزیوتراپی درمانی است که هدف آن بهبود سلامت جسمانی و همچنین بازیابی مهارت های حرکتی است. این درمان برای درمان چندین نقص و ناتوانی موثر بر سیستم عصبی، اسکلتی عضلانی و قلبی تنفسی استفاده می شود. در این درمان از ابزارهای مختلفی مانند دستکاری، سرما درمانی، گرما درمانی، آب درمانی یا الکتروتراپی استفاده می شود.

     صرف نظر از سن شما، فیزیوتراپی می تواند به شما در پیشگیری، تسکین و درمان مشکلات جسمی مختلف کمک کند.

    فیزیوتراپی یک علم بهداشتی است که نقش آن این است که به شما این امکان را می دهد تا حداکثر توانایی های جسمی خود را به دست آورید تا بتوانید فعالیت های روزانه خود را انجام دهید، یک شغل انجام دهید، یک سرگرمی یا یک ورزش را انجام دهید و این کار با توجه به شرایط و بهبودی خود. پتانسیل. بنابراین استقلال شما را ارتقا می دهد و در عین حال به شما امکان می دهد در زندگی شخصی و اجتماعی خود فعال بمانید.

    m/فیزیوتراپی

    برای ارائه خدمات با شماره های ما تماس بگیرید

    فیزیوتراپی در منزل حرفه ای است که هدف آن از سرگیری فعالیت ها و مشاغل به دنبال آسیب یا بیماری، در سیستم های مختلف بدن (عضلانی، مفصلی، اسکلتی، تنفسی، گردش خون، قلبی و عصبی) است.

    متخصص فیزیوتراپی (فیزیوتراپیست یا درمانگر توانبخشی فیزیکی) از روش های درمانی مختلفی برای کمک به افراد برای بازگشت به شرایط فیزیکی مطلوب استفاده می کند.

     

     این روش ها برای مثال عبارتند از:

    تمرینات بدنی، مانند کشش، تقویت، تمرینات تعادل و تمرینات اصلاح وضعیت بدن.

    مداخلات دستی مانند ماساژ، حرکت غیرفعال، نقاط فشار، کشیدن و کشش.

    اصلاح الگوی راه رفتن یا دویدن.

    الکتروتراپی که شامل اولتراسوند، TENS، محرک عصبی عضلانی و جریان تداخلی است.

    مراقبت از مددجو همچنین با هدف اطمینان از مستقل شدن او در توانبخشی و حفظ زندگی فعال خود است.

    فیزیوتراپی که توسط فیزیوتراپیست ها انجام می شود شامل تمام روش های فیزیکی است که ماساژور-فیزیوتراپیست در درمان های توانبخشی عضلات، تاندون، مفاصل خود استفاده می کند.

    فیزیوتراپی در موارد بیماری های تنفسی، گردش خون و عصبی نیز قابل استفاده است. چندین تکنیک استفاده می شود که هر کدام دارای ویژگی ها و موارد منع مصرف هستند. این می تواند ماساژ و توانبخشی (درمان دستی)، اما همچنین درمان با گرما (گرما درمانی) یا سرما (کرایوتراپی)، با آب (آب درمانی یا تالاسوتراپی) یا حتی با اشعه ماوراء بنفش یا مادون قرمز باشد. برخی از فیزیوتراپیست ها همچنین از اولتراسوند، تحریک الکتریکی و یونیزاسیون استفاده می کنند، تکنیکی که امکان استفاده موضعی و مستقیم یک محلول ضد التهابی در ناحیه دردناک را به روشی بسیار دقیق فراهم می کند.

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    فیزیوتراپی چه چیزی را درمان می کند؟

    کمردرد، رگ به رگ شدن، سرگیجه، کپسولیت، مشکلات رشد حرکتی در کودکان، بی اختیاری از جمله مشکلاتی هستند که فیزیوتراپی می تواند به درمان آنها کمک کند.

    به طور کلی، این رشته بهداشتی در درمان ناتوانی‌های جسمی ناشی از آسیب‌ها و بیماری‌هایی است که ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند:

    ماهیچه ها،

    مفاصل،

    استخوان ها،

    سیستم عصبی (مغز، اعصاب، نخاع)،

    سیستم تنفسی (ریه ها)

    سیستم گردش خون (رگ های خونی) و

    سیستم قلبی (قلب).

     

    درمان های مختلف در فیزیوتراپی کدامند؟

    متخصصان فیزیوتراپی، فیزیوتراپیست ها یا تکنسین های فیزیوتراپی ممکن است راه های مختلفی برای درمان شما داشته باشند، به عنوان مثال:

    تکنیک های دستی؛

    تمرینات؛

    الکتروتراپی (سونوگرافی، لیزر و غیره)؛

    آب درمانی (درمان در آب) و

    گرما درمانی (یخ یا گرما).

     

    شما در قلب درمان هستید

    لازم به یادآوری است که درمان های فیزیوتراپی بر خودتوانمندسازی بیمار متکی است. بنابراین شما بازیگر اصلی مراحل مختلف درمان خود هستید و نقش مهمی در پیشرفت آن دارید. متخصص فیزیوتراپی برای پشتیبانی و راهنمایی شما در این فرآیند وجود دارد.

     

    آیا دو حرفه فیزیوتراپی را می شناسید؟

    فیزیوتراپیست و تکنسین فیزیوتراپی تنها متخصصان فیزیوتراپی هستند که توسط سیستم حرفه ای به رسمیت شناخته شده اند. در مورد این دو حرفه و همچنین راه های حرفه ای شدن در فیزیوتراپی بیشتر بدانید.

     

    فیزیوتراپی چه چیزی را درمان می کند؟

    فیزیوتراپی می تواند تعداد زیادی از شرایط را درمان کند:

    سکته

    آرتروز

    کمر درد

    آرتروز

    ضربه به سر

    از کار انداختن اختلالات عصبی

    سرگیجه و سرگیجه

    درد مزمن: کمردرد، فیبرومیالژیا

    درد تناسلی: نزول اندام

    بیماری مزمن: سرطان، پارکینسون، تریزومی 21

    اختلال در عملکرد دستگاه ادراری-ژنیکولوژیک: بی اختیاری، شب ادراری، اختلالات انتقال روده

    بیماری قلبی تنفسی: آسم، برونشیت

    آسیب مفصل: سفتی مفصل، کپسولیت، بورسیت، آسیب ورزشی

    آسیب عضلانی: رگ به رگ شدن، پارگی، تاندونیت، آسیب ورزشی

    دردهای مربوط به بارداری: کمردرد، جدا شدن راست شکم، سنگینی پاها، آمادگی برای زایمان، سیاتیک

    مشکل قلبی: جراحی قلب، نارسایی قلبی

    مشکل ریه: برونشیت مزمن، آمفیزم، فیبروز کیستیک

    مشکل رشد حرکتی: مشکل در هماهنگی و تعادل در کودکان، پلاژیوسفالی

    بیماری متابولیک: اضافه وزن، دیابت

    روانپزشکی: افسردگی، اضطراب، اختلال خوردن

    مراقبت تسکینی: بی دردی و راحتی بیمار

    از پزشک خود بخواهید دریابد که در چه زمینه ای می تواند مداخله کند.

     

    فیزیوتراپی: برای چه کسی؟

    فیزیوتراپی ضد درد برای همه افراد، از کودکان گرفته تا افراد مسن، درمانی است. این روش عموماً با افرادی سروکار دارد که تمامیت بدنی آنها تحت تأثیر قرار گرفته است. اما او همچنین از افراد سالمی مراقبت می کند که می خواهند به اندام خود بازگردند، وضعیت بدنی خود را بهبود بخشند یا یاد بگیرند که آرام شوند.

     

    مزایای فیزیوتراپی ضد درد چیست؟

    فیزیوتراپی یک نوع مراقبت موثر است. فواید زیادی دارد که در اینجا به چند نمونه اشاره می کنیم:

    تسکین درد: درد مداوم را کاهش می دهد یا حتی به طور کامل تسکین می دهد.

    مراقبت شخصی: هر درمان بسته به بیمار متفاوت است.

    افزایش ظرفیت: فیزیوتراپی ظرفیت، انعطاف پذیری و وضعیت فیزیکی فرد را بهبود می بخشد.

    مدیریت درد: پرسی درمانی به کاهش شدت درد کمک می کند و همچنین به مدیریت آن کمک می کند.

    بهبود خواب: مدیریت و کاهش شدت درد به شما کمک می کند از کیفیت زندگی بهتری لذت ببرید و خواب بهتری داشته باشید.

    بازگشت به فعالیت های عادی پس از آسیب: فیزیوتراپی می تواند به فرد کمک کند تا قدرت، انعطاف پذیری و توانایی خود را بازیابی کند و در عین حال آسیب را کاهش دهد.

    کاهش نیاز به دارو: این درمان می تواند جایگزینی برای دارو برای حمایت از سلامت شما باشد.

    اطمینان در حرکات: فیزیوتراپی می تواند به تقویت بدن بیمار کمک کند، بلکه به تقویت ذهن او برای بازگرداندن اعتماد به نفس کمک می کند.

     

    جلسه فیزیوتراپی چگونه است؟

    در اولین جلسه فیزیوتراپی در منزل ، پزشک وضعیت فعلی سلامتی شما را ارزیابی می کند و سپس تاریخچه پزشکی شما را بررسی می کند. سپس او یک برنامه درمانی متناسب با وضعیت سلامتی شما برای بهبود وضعیت شما ایجاد می کند.

     

    در اینجا چند سوال وجود دارد که فیزیوتراپیست ممکن است در اولین ملاقات از شما بپرسد:

    کجا درد داری

    چه نوع دردی را احساس می کنید؟ به جای سوختگی، احساس سنگینی یا سوزن سوزن شدن؟

    چه زمانی علائم خود را شروع کردید؟

    در مقیاس 0 تا 10، درد را چگونه ارزیابی می کنید؟ (دانستن اینکه 0 به معنای بدون درد و 10 به معنای درد غیر قابل تحمل است)

    در چه زمانی از روز درد دارید؟

    چه چیزی درد را تسکین می دهد؟

    آیا از زمان شروع علائم اقداماتی برای تسکین خود انجام داده اید؟

     

    تکنیک های فیزیوتراپی ضد درد چیست؟

    – الکتروتراپی: این روش طبیعی و غیر تهاجمی است. این شامل استفاده از جریان های الکتریکی ضعیف برای درمان بیمار است. 6 روش الکتروتراپی وجود دارد:

    امواج الکترومغناطیسی پالسی: این روش با گرم کردن بافت در عمق (بین 8 تا 10 سانتی متر) درد را تسکین می دهد. این درمان برای دردهای تاندون، عضلات و مفاصل ایده آل است.

    رادار: با استفاده از یک موج الکترومغناطیسی، رادار به شما اجازه می دهد تا عضلات خود را گرم کنید. ایده آل برای انقباضات عضلانی.

    اولتراسوند: با استفاده از امواج مکانیکی، این تکنیک امکان انجام یک "میکرو ماساژ" را فراهم می کند.

    یونیزاسیون: این روش انتقال داروها در بدن را با استفاده از جریان الکتریکی امکان پذیر می کند (مثلاً کلسیم برای درمان شکستگی).

    نور مادون قرمز: اشعه مادون قرمز گرمای اندامی را که به آن می رسد افزایش می دهد. این کار موجب شل شدن عضلات و کاهش درد می شود.

    تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست: دو نوع TENS وجود دارد. TENS معمولی شامل قرار دادن الکترود روی ناحیه دردناک است. این روش برای درمان پیچ خوردگی های اخیر، میگرن، درد صورت یا حتی تاندونیت حاد موثر است. طب سوزنی TENS شامل قرار دادن الکترودها بر روی نقاط طب سوزنی است. این روش در درمان دردهای مزمن مانند عواقب شکستگی های قدیمی یا آرتروز ستون فقرات موثر است.

      - آب درمانی: این روش به ویژه برای افرادی که از سفتی مفاصل و عضلات رنج می برند مناسب است. به لطف دمای آب، بیمار تحرک و انعطاف پذیری مفاصل و ماهیچه ها را نیز به دست می آورد.

    -ترموتراپی: این روش از گرم و سرد برای بهبود بهبودی استفاده می کند. 2 روش سرما درمانی و گرما وجود دارد. کرایوتراپی اثر ضد درد و ضد التهابی دارد. این یک سرما درمانی است. روش گرما برای دردهای مزمن غیر التهابی استفاده می شود. این روش باعث شل شدن عضلات و در نتیجه کاهش انقباضات عضلانی می شود.

    - تکنیک های دستی: درمان های دستی یک رویکرد درمانی فردی دارند. این تکنیک‌ها می‌توانند درد را درمان کنند، حرکت را بازگردانند، عملکرد را دوباره به دست آورند یا حتی انقباضات را از طریق ماساژ کاهش دهند. ماساژ با روغن های معدنی یا روغن های ضروری انجام می شود. این تکنیک ها سموم و زباله های سلولی را از بین می برند. آنها همچنین باعث از بین بردن ادم می شوند.

     

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    موارد منع مصرف فیزیوتراپی چیست؟

    موارد منع مصرف فیزیوتراپی ضد درد، به ویژه در الکتروتراپی وجود دارد. دستگاه های تحریک الکتریکی نباید در افراد مبتلا به صرع، افرادی که دارای ضربان ساز هستند یا روی شکم زنان باردار استفاده شوند. علاوه بر این، در صورت بروز اختلالات قابل توجه گردش خون شریانی اندام تحتانی و سینوس کاروتید، یعنی در قسمت جلویی گردن، اکیداً توصیه می شود که از دستگاه تحریک الکتریکی استفاده نکنید.

    مراقب باشید در صورت بروز مشکل شکمی مانند فتق از ناحیه شکم خودداری کنید.

     

    فیزیوتراپی: هر آنچه که باید بدانید!

    فیزیوتراپی که به معیاری برای درمان اختلالات اسکلتی- عضلانی تبدیل شده است، در رشته های مختلف سلامت نقش دارد. به ویژه دردهای جسمی را درمان می کند و به بیمار کمک می کند تا زندگی خود را در بهترین شرایط ممکن زندگی کند. فیزیوتراپی چیست؟ چه زمانی باید با فیزیوتراپیست مشورت کرد؟ مزایای این درمان چیست؟ ما در این مقاله همه چیز را به شما می گوییم.

     

    فیزیوتراپی چیست؟

    فیزیوتراپی مجموعه ای از اقدامات درمانی است که به پیشگیری، تسکین و درمان مشکلات سلامت جسمانی کمک می کند. هدف اصلی آن کمک به بیمار برای به دست آوردن بهترین فرم خود است تا بتواند کارهای روزانه خود را بدون مشکل انجام دهد.

    فیزیوتراپی همچنین این امکان را فراهم می کند که در انجام جلسات کاری، اوقات فراغت و ورزشی خود را در شرایط خوبی قرار دهد. این شامل ارتقای خودمختاری و سلامت در زندگی روزمره، چه در حوزه شخصی یا اجتماعی است.

     

    فیزیوتراپی چه چیزی را درمان می کند؟

    فیزیوتراپی عمدتاً درد و اختلالات اسکلتی عضلانی را درمان می کند. از جمله اینکه می توانید از خدمات فیزیوتراپیست برای آرام کردن کمردرد، سرگیجه، رگ به رگ شدن و ... استفاده کنید. این درمان در رفع مشکلات رشد حرکتی کودکان نیز موثر است. برخی از افراد برای بی اختیاری به دنبال فیزیوتراپی هستند.

    فیزیوتراپی به ویژه در اختلالات و ناتوانی های جسمانی نقش دارد. این یک رشته چند رشته ای است که می تواند شرایط مربوط به آن را درمان کند

    ماهیچه ها،

    مفاصل،

    استخوان ها،

    سیستم عصبی،

    سیستم تنفسی،

    سیستم قلبی عروقی...

     

    مشاوره با فیزیوتراپیست، چگونه پیش می رود؟

    فیزیوتراپیست یا درمانگر توانبخشی فیزیکی را مشاور فیزیوتراپی می نامند. در طول اولین مشاوره، پزشک با ایجاد مشخصات دقیق از بیمار خود شروع می کند. این مشخصات بیش از هر چیز به مشکلات و پرونده پزشکی او بستگی دارد.

    معاینه بالینی با گوش دادن به بیمار و سپس یک سری سوالات آغاز می شود. پزشک واقعاً سعی می‌کند بفهمد چه اتفاقی برای بیمارش می‌افتد تا تشخیص بدهد. او سؤالاتی در مورد:

    محلی شدن درد، تابش آن…

    شدت درد،

    نوع درد احساس شده: سوزش، سوزن سوزن شدن، احساس سنگینی یا سایر دردهای خاص،

    لحظه ای که درد احساس می شود: صبح، در طول روز، در طول شب…

    عواملی که به احساس درد کمک می کنند: تلاش بدنی، موقعیت خاص…

    عوامل تسکین دهنده درد: استراحت، دراز کشیدن و غیره.

    تاریخ شروع علائم و تکامل آنها،

    درمان هایی که قبلا استفاده شده است ...

    سپس فیزیوتراپیست معاینه فیزیکی را انجام می دهد. او بیمار خود را معاینه می کند و آزمایش های فیزیکی انجام می دهد تا کمی بیشتر در مورد آنچه که برای او اتفاق می افتد بداند. هنگامی که پزشک منشأ بیماری های خود را پیدا کرد، می تواند یک برنامه درمانی ایجاد کند.

    البته، متخصص باید به وضوح در مورد بیمار خود توضیح دهد و توصیه های عملی برای بهبود کیفیت زندگی و غلبه بر ناراحتی ناشی از مشکل به او بدهد.

     

    فواید و مزایای فیزیوتراپی؟

    چه برای توانبخشی فیزیکی و چه برای درمان هر بیماری، مشاوره با فیزیوتراپیست مزایای بسیاری دارد.

     

    دردهای جسمی را تسکین می دهد

    بسیاری از افراد برای تسکین درد، صرف نظر از علت، به فیزیوتراپیست مراجعه می کنند. در واقع، فیزیوتراپی به ویژه برای درمان دردهای مداوم توصیه می شود.

     

    فیزیوتراپی توانایی تحمل درد را بهبود می بخشد

    این درمان به ویژه برای افرادی که از دردهای مکرر رنج می برند نشان داده می شود. به بیمار کمک می کند تا زندگی روزمره خود را بهتر در شرایط بهتری سپری کند.

     

    اعتماد به نفس مرتبط با ضربه ناشی از درد را بهبود می بخشد

    درد مزمن بیشتر از آنچه که به نظر می رسد بر زندگی فرد تأثیر می گذارد. از جمله، می تواند اعتماد فرد را نسبت به توانایی های خود متزلزل کند. اینجاست که فیزیوتراپی مطرح می شود. هم روی دردهای فیزیکی و هم بر انسدادهای ذهنی اثر می گذارد.

    بیشتر بدانید : سونو پلور - سونو سه ماهه دوم بارداری - سونو سه ماهه سوم بارداری

    فیزیوتراپی طیف گسترده ای از درمان ها را ارائه می دهد

    فیزیوتراپیست طیف وسیعی از درمان ها را برای کمک به بیمار خود در بازیابی کامل پتانسیل خود دارد.

     

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    مراقبت شخصی

    فیزیوتراپی مراقبت های شخصی را با توجه به نیازهای خاص هر بیمار ارائه می دهد.

     

    کمک به ترک مواد مخدر

    این عمل برای رهایی از اعتیاد به مسکن توصیه می شود.

     

    کیفیت کلی زندگی را پس از آسیب بهبود می بخشد

    فیزیوتراپیست بیماران خود را در از سرگیری فعالیت های خود پس از یک ضربه دردناک همراهی می کند. حرفه ای منابع فیزیکی و ذهنی فرد را بهینه می کند. درمان جایگزین همچنین کیفیت خواب را بهبود می بخشد تا فواید مرتبط با آن را افزایش دهد: استراحت ذهن و بدن، کاهش استرس، افزایش عملکرد...

     

    فیزیوتراپی، چرا مشاوره؟

    برای دردهای مزمن یا مداوم می توانید با فیزیوتراپیست مشورت کنید. معمولاً به دنبال رگ به رگ شدن، حرکت کاذب یا شکستگی رخ می دهد.

     

    فیزیوتراپی همچنین برای مشکلات حرکتی یا اختلالات اسکلتی عضلانی توصیه می شود: تورتیکولی، سیاتیک، سندرم تونل کارپال، کمردرد... سرگیجه مسئول از دست دادن تعادل نیز با این درمان درمان می شود.

     

    تکنیک های مختلف مورد استفاده در این عمل چیست؟

    فیزیوتراپی در منزل شامل تکنیک های درمانی مختلفی است: تکنیک های دستی، تمرینات بدنی متوسط، الکتروتراپی (سونوگرافی، لیزر یا موارد دیگر)، آب درمانی (درمان در آب) و گرما درمانی (یخ یا گرما).

     

    تکنیک های دستی مورد استفاده در فیزیوتراپی

    این مجموعه ای از تکنیک های ماساژ است که هدف آن تسکین درد، ارتقای تحرک، شل کردن عضلات و امکان توانبخشی فیزیکی بیمار است. این کار با روغن معدنی یا اسانس گیاه دارای فضیلت درمانی است.

    این تکنیک همچنین گردش خون و تخلیه لنفاوی را بهبود می بخشد. برای ترویج دفع سموم از بدن بسیار عالی است. علاوه بر این، تکنیک های دستی مورد استفاده در فیزیوتراپی توسط پزشکان در زمینه یک اختلال ادماتوز توصیه می شود.

     

    الکتروتراپی

    این روشی است که شامل استفاده از جریان الکتریکی با دوز پایین در یک محیط درمانی است. در اینجا 6 تکنیک انجام شده توسط این رشته فیزیوتراپی آورده شده است.

    امواج الکترومغناطیسی پالسی: ایده آل برای دردهای تاندون، عضلات و مفاصل.

    رادار: برای انقباضات عضلانی نشان داده شده است.

    اولتراسوند: "میکروماساژ" را از طریق امواج مکانیکی ارائه می دهد.

    یونیزاسیون: یون ها (به عنوان مثال کلسیم) را به وسیله جریان الکتریکی به بدن منتقل می کند.

    نور مادون قرمز: آرامش عضلانی را تقویت می کند و درد احساس شده را کاهش می دهد.

    آب درمانی: یکی دیگر از تکنیک های فیزیوتراپی

    مخصوصاً برای درمان سفتی مفاصل و عضلات توصیه می شود. این یک آب درمانی است. این به بیمار کمک می کند تا انعطاف پذیری و تحرک عضلات خود را بازیابد.

    بیشتربدانید؛نوار قلب در منزل - نوار قلب در تهران - هولتر ریتم و فشار خون در منزل

    گرما درمانی

    این تکنیک مربوط به گرما یا سرما درمانی است. اینها در بهبود اختلالات حرکتی و جسمی موثر هستند.

    کرایوتراپی یا سرما درمانی به عنوان مثال توسط فیزیوتراپی به دلیل خواص ضد درد و ضد التهابی آن استفاده می شود.

    در مقابل، گرما درمانی درد مزمن غیر التهابی را تسکین می دهد. به طور خاص، باعث آرامش عضلات می شود و در برابر انقباض، گرفتگی و اسپاسم توصیه می شود.

     

    فیزیوتراپی و پیشگیری

    فیزیوتراپی علاوه بر فواید درمانی، روشی عالی برای محافظت در برابر صدمات احتمالی، دردهای مزمن و انواع دیگر اختلالات اسکلتی عضلانی است. این به ویژه برای ورزشکاران، افراد مسن، افراد دارای ناهنجاری ها یا ناتوانی های خاص، یا حتی برای افرادی که می خواهند پتانسیل فیزیکی و ذهنی خود را حفظ کنند، نشان داده می شود.

     

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

     


    تلفن : 02122851038 02122851039 تلفن همراه : 09192340012 :

    ارتباط در بستر واتساپ با مددجویار
    Close and go back to page
    © شهریور 1401 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مدد جویار محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و سئو توسط OFOGHIT