سونداژ معده چگونه است؟

    سونداژ معده چگونه است؟ |آموزش سوند معده|قیمت سوند معده|انواع سوند معده


    سونداژ معده چگونه است؟ چه زمانی باید از تغذیه روده ای با لوله از راه پوست در بیماران مبتلا به سرطان و در بیماران با شرایط غیر مرتبط با سرطان استفاده شود؟

    تعیین محدودیت ها در ابتدا (آزمایی های محدود زمانی)
    لوله‌های گاستروستومی معمولاً زمانی که نتایج بالینی نامشخص است و مزایای لوله نامشخص است، قرار می‌گیرند، اما زمانی که لوله‌ها و تغذیه مصنوعی و هیدراتاسیون در جای خود قرار می‌گیرند، اغلب از نظر روانی، اجتماعی یا قانونی برداشتن آنها دشوار است. هنگامی که بیماران یا خانواده‌ها در چنین شرایطی گاستروستومی را انتخاب می‌کنند، پیشنهاد یک کارآزمایی با زمان محدود ممکن است مفید باشد. در مورد یک بازه زمانی بحث کنید که پس از آن بیمار و/یا جانشین مجدداً ارزیابی کنند که آیا تغذیه مصنوعی و هیدراتاسیون اهداف و انتظارات (مزایا و خطرات) را که قبلاً توضیح داده‌اند برآورده می‌کند یا خیر. بسته به احتمال موفقیت، این تاریخ را به عنوان نقطه توقف پیش فرض یا فرصتی برای ارزیابی مجدد ارائه دهید. در صورت امکان، سعی کنید شرایطی را که تحت آنها می‌خواهند تغذیه مصنوعی و هیدراتاسیون را متوقف کنند، مشخص کنید، و تشخیص دهید که بقا به عنوان نتیجه ممکن است عملاً به شواهدی از اثربخشی تبدیل شود.

    m/سونداژ معده چگونه است؟

    برای ارائه خدمات با شماره های ما تماس بگیرید

    کودکان دارای چند معلولیت و نیازهای بهداشتی خاص

    لوله های گاستروستومی
    لوله های گاستروستومی نیاز به قرار دادن جراحی دارند، اما زمانی که این کار انجام شود، این مزیت را دارند که در موقعیت خود باقی بمانند و به طور معمول توسط کودک بیرون کشیده نمی شوند. تغذیه را می توان از طریق تغذیه بولوس یا آهسته تر با استفاده از پمپ انجام داد. همچنین می توان به صورت قطره ای آهسته در طول شب شیر داد تا کالری و مایعاتی که کودک ممکن است نتواند در طول روز دریافت کند، تامین کند. مراقبان اولیه نیاز به آموزش دارند تا یاد بگیرند که چگونه تغذیه کنند و چگونه از پوست اطراف لوله مراقبت کنند. GERD یک مشکل رایج در کودکانی است که از طریق لوله تغذیه می‌شوند و ممکن است نیاز به درمان با داروهایی مانند مسدودکننده‌های اسید و متوکلوپرامید (Reglan) داشته باشند. اگر مدیریت پزشکی ناموفق باشد، ممکن است نیاز به فوندوپلیکاسیون جراحی باشد. گاستریت نیز یک عارضه مکرر است و ممکن است به خونریزی گوارشی تبدیل شود.

       برای انجام سونداژ معده در تهران میتوانید از مددجویار کمک بگیرید کافیست با ما تماس بگیرید

    قرار دادن لوله تغذیه گاستروستومی باز و قرار دادن لوله گاستروستومی آندوسکوپی از راه پوست

    قرار دادن لوله معده یک روش معمول برای ارائه تغذیه مکمل یا کل روده و برای تخلیه در موارد توده های انسدادی دیستال است. بسته به سابقه جراحی قبلی و دلیل نیاز به قرار دادن لوله، تعدادی از روش ها در دسترس هستند. قرار دادن گاستروستومی باز با تکنیک های Stamm و Janeway و همچنین قرار دادن لوله گاستروستومی آندوسکوپی از راه پوست (PEG) در این فصل مورد بررسی قرار می گیرد. اکثر مطالعات گذشته نگرش تفاوت آماری کمی یا بدون تفاوت آماری را در میزان عوارض بین این روش ها نشان داده اند. جدی ترین عارضه گزارش شده، جابجایی لوله است، با تمام عوارض دیگر که در دسته جزئی قرار می گیرند. 1 نرخ کلی عوارض گزارش شده از 9٪ تا 46٪ متغیر است که در آن اکثریت قریب به اتفاق عوارض جزئی هستند. با کاهش خطر جابجایی لوله در اوایل و اواخر دوره پس از عمل و کاهش خطر آسیب احشایی در طول هر عمل مرتبط است. انتخاب برای انجام گاستروستومی Janeway با بلوغ استومای معده می تواند بهترین انتخاب در مواردی باشد که در آن جابجایی زودرس لوله احتمال بیشتری دارد، در موارد تغییرات قابل توجه وضعیت روانی، اساساً از تمام عوارض مرتبط و بعدی اجتناب می شود.
    دسترسی داخلی و تغذیه داخلی در بیماران مبتلا به سندرم روده کوتاه

    گاستروستومی


    لوله های گاستروستومی ممکن است به روش آندوسکوپی، جراحی یا رادیولوژی قرار داده شوند. انتخاب روش به منابع و تخصص محلی، ملاحظات آناتومیکی که ممکن است بر توانایی قرار دادن لوله از نظر آندوسکوپی یا رادیولوژیکی تأثیر بگذارد (به عنوان مثال، ناتوانی در تشخیص آندوسکوپی محل قرارگیری مناسب به دلیل جراحی قبلی یا چاقی) و اینکه آیا بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفته است، بستگی دارد. جراحی به دلیل دیگری گاستروستومی اغلب به صورت جراحی انجام می شود که بیمار در حال حاضر در اتاق عمل برای یک روش جراحی اولیه متفاوت باشد. آنچه مهم است این است که پزشک که لوله EA را قرار می دهد باید مسئولیت پیگیری بیمار را بپذیرد تا اطمینان حاصل شود که لوله عارضه ایجاد نمی کند یا در صورت ایجاد عارضه مرتبط با لوله EA در دسترس بیمار قرار می گیرد.

    گاستروستومی آندوسکوپی از راه پوست (PEG) توسط Ponsky-Gauderer در اوایل دهه 1980 ایجاد شد. این روش شامل قرار دادن یک لوله گاستروستومی از راه پوست پس از ترانس ایلومیناسیون آندوسکوپی معده برای موقعیت دسترسی مناسب PEG بر روی دیواره شکم است. استفاده از آنتی بیوتیک های پیشگیرانه قبل از عمل برای پیشگیری از عفونت های بعد از عمل مهم است. قرار دادن یک لوله PEG ممکن است با تکنیک‌های ساکس واین (فشار)، پونسکی (کشش) یا با روش اتساع خارجی (راسل) باشد. تصمیم برای استفاده از هر یک از این روش ها صرفاً به اولویت پزشک بستگی دارد یا معمولاً بر اساس نحوه آموزش آنها است. ارزیابی های آینده نگر قرار دادن لوله PEG نشان داده است که این روش با چند عارضه عمده مرتبط است. با این حال، شایع ترین عوارض داخل پروسه آسپیراسیون تراشه در طی عمل آندوسکوپی و سوراخ شدن روده ناشی از دسترسی ناخواسته به تروکار از طریق کولون در حین دسترسی به معده است. پیشگیری از آسپیراسیون تراشه شامل توجه به ساکشن ترشحات دهان و نای در طول عمل، بالا بردن سر تخت و پرهیز از آرامبخشی بیش از حد بیمار است. سوراخ شدن ناخواسته روده را می توان با اجتناب از دسترسی تروکار به حفره معده به حداقل رساند مگر اینکه نور آندوسکوپ کافی و لمس انگشت وجود داشته باشد.

    لوله های گاستروستومی و ژژنوستومی


    لوله گاستروستومی با این فرض که فرآیندهای گوارشی معده دست نخورده است، مستقیماً در معده قرار می گیرد. فرمول از طریق کاتتری که در قسمت بیرونی معده قرار دارد، عبور داده می شود. اگر معده کار نمی کند، ممکن است لازم باشد لوله تغذیه در ژژونوم روده کوچک قرار گیرد. از آنجایی که معده دور زده می شود، برای تغذیه با لوله ژژنال به فرمول های پیش هضم شده تخصصی نیاز است. برخی از پزشکان استدلال می کنند که قرار دادن ژژنوم خطر رفلکس مواد تغذیه شده با لوله به حلق را کاهش می دهد زیرا دریچه پیلور مانع اضافی برای برگشت محتویات معده به مری ایجاد می کند. با این حال، شواهد تجربی به وضوح این ادعا را تایید نمی کند.

    چالش های تغذیه ای در بیماری مزمن کلیه کودکان

    تغذیه لوله
    لوله های نازوگاستریک، گاستروستومی، گاستروژیونوستومی و ژژونوستومی همگی با موفقیت برای ارائه تغذیه اضافی، مایعات و/یا داروها با بولوس متناوب یا انفوزیون مداوم مورد استفاده قرار گرفته اند. نشانه های تغذیه لوله ای شامل استفراغ مکرر، مصرف خوراکی کمتر از حد توصیه شده و افزایش وزن و رشد ضعیف است. تغذیه لوله ای به حداقل رساندن خطر تغذیه اجباری کمک می کند، و علیرغم عدم تمایل اولیه مراقبان به موافقت با قرار دادن آنها، تغذیه لوله ای به کاهش استرسی که می تواند با برآورده شدن نیازهای تغذیه ای همراه باشد، کمک می کند. تحریک دهانی و مکیدن غیرمغذی باید برای نوزادانی که کاملاً به تغذیه لوله‌ای وابسته هستند ارائه شود تا پس از پیوند موفقیت‌آمیز، انتقال آنها به تغذیه خوراکی هموار شود. با استفاده از یک رویکرد چند رشته‌ای، چندین مرکز گزارش داده‌اند که همه بیماران خود را طی ۲ تا ۶ ماه پس از پیوند موفقیت‌آمیز به تغذیه خوراکی کامل می‌رسانند.

    انتخاب شیر خشک و تغذیه با توجه به سن، بیوشیمی، عملکرد دستگاه گوارش، میزان مایعات و در صورت امکان، در نظر گرفتن هزینه های پولی برای مراقبین انجام می شود. تغذیه بر اساس دستورالعمل های اطفال و تحمل شروع و پیشرفت می کند. حجم ها و نرخ هایی که بر اساس وزن بدن تعیین می شوند به جلوگیری از عدم تحمل در بیمارانی که وزن کم دارند یا نسبت به سن خود کوچک هستند کمک می کند. تا حد امکان، حجم غذاها باید به حداقل برسد تا تحمل بهینه شود و ساعات تغذیه در برنامه روزانه کودک قابل کنترل باشد. برای حفظ قند خون طبیعی، ترجیحاً به نوزادان خوراک بولوس متناوب داده می شود. به دلیل افزایش خطر استفراغ و ریفلاکس معده به مری مرتبط با اورمی و احتمال آسپیراسیون، معمولاً از خوردن مداوم یک شبه برای نوزادان اجتناب می شود. اگر تحمل گوارشی بیمار نسبت به تغذیه بولوس ضعیف باشد، ممکن است به تغذیه مداوم نیاز باشد. به طور کلی برای کودکان و نوجوانان تغذیه مداوم شبانه برای تسهیل گرسنگی در طول روز و مصرف خوراکی آن ترجیح داده می شود.

    عوارض گزارش شده شامل استفراغ، انسداد، عفونت محل خروج، جابجایی لوله، و پریتونیت است. هنگامی که استفراغ و رفلاکس معده به مری پاسخگوی درمان دارویی نیستند، تغذیه ژژونال (گاستروژنوستومی یا ژژونوستومی) یا فوندوپلیکاسیون ممکن است ضروری باشد. خطر پریتونیت، قرار دادن لوله‌های گاستروژونوستومی، گاستروژونوستومی و ژژونوستومی باید قبل از قرار دادن کاتتر PD یا همزمان با آن، در صورت امکان رخ دهد. اقدامات احتیاطی پیشنهادی برای کاهش خطر پریتونیت شامل پروفیلاکسی آنتی بیوتیکی و ضد قارچی، خودداری از PD به مدت 2 تا 3 روز، و قرار دادن گاستروستومی توسط یک تیم آندوسکوپی مجرب است.
    مری

      بیشتر بدانید:پرستار ICU در منزل سعادت آباد - خدمات ICU در منزل شمال تهران -سونداژ معده در تهران

    تعویض لوله معده مری
    تجربه گزارش شده با ازوفاگوپلاستی لوله معده بسیار کمتر از تداخل روده بزرگ است، شاید به این دلیل که تعداد بیمارانی که نیاز به تعویض مری در جهان توسعه یافته دارند کاهش یافته است.

    لوله های معده به این دلیل محبوب شده اند که می توان آنها را به سرعت با دستگاه منگنه ساخت. لوله معده از انحنای بزرگتر معده با تامین خون بر اساس شریان معده اپیپلوییک چپ ساخته شده است. این لوله‌ها را می‌توان از آنتروم به بالا، یا از فوندوس به پایین ساخت و می‌توان طوری ساخت که لوله معده کافی برای رسیدن به گردن وجود داشته باشد . از مزایای لوله معده می توان به تامین خون عالی و قابل اطمینان آن، مقاومت آن در برابر زخم ناشی از رفلاکس اسید معده و توانایی آن برای پر کردن شکاف های طولانی اشاره کرد. لوله همچنین انعطاف پذیر است و به مرور زمان پیچ در پیچ یا گشاد نمی شود. معایب تئوری خط بخیه طولانی، ادامه تولید اسید توسط لوله و کاهش ظرفیت معده است.

    مجموعه ای از تعدادی بیمار که تحت تعویض لوله معده ایزوپریستالتیک در طی یک دوره 12 ساله قرار گرفتند، گزارش شده است. 68 دو بیمار دچار نشت آناستوموز دهانه رحم شدند که با درمان محافظه کارانه بهبود یافت و دو بیمار دیگر دچار تنگی شدند که با گشاد شدن درمان شدند. دو گشاد شدن لوله معده داخل قفسه سینه و دو مورد سندرم دامپینگ وجود داشت که طی 2 سال پس از عمل برطرف شد. در دو بیمار دیگر که نیاز به آناستوموز حلق داشتند، عملکرد پیوند مربوط به تنگی غیرقابل درمان یا آناستوموز "غیرعملکردی" از دست رفت.

    در این مطالعه، پایش pH در اکثر این بیماران انجام شد. تمام پروب هایی که در لوله معده قرار گرفتند، ادامه تولید اسید را نشان دادند. در چهار مورد، پایش pH وجود رفلاکس اسید را در مری بومی نشان داد. ارزیابی با آندوسکوپی نشان داد که چهار بیمار با ازوفاژیت خفیف بالای آناستوموز و دو بیمار مری بارت داشتند. در میانگین پیگیری 2.5 ساله، 76 درصد از بیماران به طور کامل در تغذیه خوراکی و 50 درصد الگوهای رشد طبیعی داشتند.

       برای انجام سونداژ معده در تهران میتوانید از مددجویار کمک بگیرید کافیست با ما تماس بگیرید

    بیمار با شکم پر

    2 لوله معده درجا در حین القاء
    قرار گرفتن لوله معده موجود در حین القای بیهوشی عمومی موضوعی قابل بحث است. پس از رفع فشار معده، لوله معده را می توان در طول یک القای توالی سریع (RSI) خارج کرد یا در محل رها کرد. اگرچه وجود لوله معده ممکن است عملکرد UES و LES را مختل کند، اما مطالعات روی 135 نفر از اجساد نشان داده است که کارایی استفاده از CP در حین القای بیهوشی مختل نمی شود. قبل از القای بیهوشی برداشته می شود زیرا به عنوان یک دریچه سرریز عمل می کند و از افزایش فشار در معده جلوگیری می کند. همچنین امکان تخلیه در حین القای بیهوشی را فراهم می کند.


    تلفن : 02122851038 02122851039 تلفن همراه : 09192340012 :

    ارتباط در بستر واتساپ با مددجویار
    Close and go back to page
    © شهریور 1401 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مدد جویار محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و سئو توسط OFOGHIT