سونوگرافی پستان و اگزیلاری

    سونوگرافی پستان و اگزیلاری|توده آگزیلاری چیست|تفسیر سونوگرافی زیر بغل


    سونوگرافی پستان و اگزیلاری؛ روش های تشخیص سرطان سینه

    سونوگرافی به معنای "نقاشی با صدا" است. ساختار بافت با استفاده از امواج اولتراسوند تصویربرداری می شود. این اصل بر این واقعیت استوار است که بافت هایی با تراکم های مختلف امواج را به میزان های مختلف "بلع" یا منعکس می کنند. به عنوان مثال، مایعات توسط سونوگرافی عبور می کنند و روی تصویر کامپیوتر سیاه می شوند. از طرف دیگر استخوان ها امواج صوتی را به طور کامل منعکس می کنند و به رنگ سفید نشان داده می شوند. سایر بافت هایی که از نظر تراکم متوسط ​​هستند در سایه های مختلف خاکستری نمایش داده می شوند.

    s/سونوگرافی پستان و اگزیلاری

    برای ارائه خدمات با شماره های ما تماس بگیرید

    به این ترتیب، بافت هایی با تراکم صدای متفاوت را می توان در تصویر اولتراسوند از یکدیگر متمایز کرد.

    علاوه بر معاینه لمس و ماموگرافی، معاینه اولتراسوند می تواند اطلاعات اضافی ارزشمندی را ارائه دهد. با این حال، به عنوان تنها روش برای تشخیص سرطان سینه به اندازه کافی دقیق نیست.

    در صورت وجود لمس مشکوک یا ماموگرافی و مشخص نیست که آیا این کیست های پر از مایع هستند یا ندول های بافتی، سونوگرافی مفید است. با کمک سونوگرافی، اغلب مشخص می شود که کیست و در نتیجه یک یافته خوش خیم وجود دارد. سپس در صورت لزوم می توان بیوپسی را انجام داد.

    در مورد پستان‌هایی که بافت همبند زیادی دارند - به‌ویژه در خانم‌های جوان قبل از یائسگی - معاینه اولتراسوند به ویژه آموزنده است، در حالی که ارزیابی تصاویر ماموگرافی در این گروه سنی دشوار است.

    بیشتربدانید؛نوار قلب در منزل - نوار قلب در تهران - هولتر ریتم و فشار خون در منزل

    ماماسونوگرافی چیست ؟

    ماماسونوگرافی معاینه اولتراسوند پستان است. پزشک آنها را علاوه بر معاینه لمس انجام می دهد، به خصوص اگر در حین لمس، یافته قابل توجهی داشته باشد. ماموگرافی را نباید با ماموگرافی، اشعه ایکس پستان اشتباه گرفت.

    بیماران جوان اغلب بافت پستان بسیار متراکمی دارند. ارزیابی با اشعه ایکس قفسه سینه دشوار است. از طرف دیگر در سونوگرافی پستان، پزشک بهتر می تواند تغییرات احتمالی را تشخیص دهد.

    بافت غدد پستانی به طور معمول با افزایش سن کاهش می‌یابد که در آن زمان ماموگرافی روش انتخابی است. در بیماران مسن تر، سونوگرافی پستان تنها برای تشخیص های اضافی در صورتی استفاده می شود که یافته های ماموگرافی نامشخص یا غیر طبیعی باشد.

    اگر پزشک در هنگام لمس پستان توده یا تغییر دیگری را احساس کند، از سونوگرافی سینه استفاده می شود. با کمک آنها می توان توده ها، تورم، تجمع مایعات یا سایر علل درد نامشخص قفسه سینه را روشن کرد.

    ماماسونوگرافی همچنین هنگام گرفتن نمونه بافت از پستان (بیوپسی) دید خوبی به پزشک می دهد - بنابراین او می تواند دقیقاً محل قرار دادن سوزن سوراخ کننده را ببیند. زمینه های دیگر کاربرد، مراقبت های بعدی پس از سرطان سینه یا مراقبت های پیشگیرانه به ویژه در صورت داشتن سابقه خانوادگی سرطان سینه است.

    بهترین زمان برای معاینه کمی بعد از دوره قاعدگی است، زیرا بافت سینه در این زمان به دلیل تغییرات هورمونی به بهترین وجه قابل مشاهده است.

    ابتدا پزشک از بیمار می خواهد که بالاتنه خود را آزاد کند. برای معاینه، بیمار به پشت دراز می کشد و بازوهای خود را بالا گرفته یا پشت سرش جمع کرده است. در نتیجه سینه صاف می شود و امواج صوتی بهتر می توانند به بافت نفوذ کنند.

    اکنون پزشک مبدل را با ژل اولتراسوند می پوشاند و آن را روی سطح سینه در زوایای مختلف حرکت می دهد. او اکنون می تواند بافت سینه و غدد لنفاوی مرتبط در زیر بغل را در مانیتور متصل مشاهده کند. کل معاینه معمولاً بیش از یک ربع ساعت طول نمی کشد.

     

    خوب است بدانید:

    سونوگرافی سینه فقط با امواج اولتراسوند کار می کند. بر خلاف ماموگرافی، هیچ گونه قرار گرفتن در معرض اشعه برای بیمار ایجاد نمی کند. این امر به ویژه هنگام معاینه زنان باردار یا هنگام شیردهی مهم است! سونوگرافی پستان خطر خاصی ندارد.

    کارسینوم پستان یکی از شایع ترین تومورهای بدخیم است که در زنان ایجاد می شود. میانگین آماری سن شروع بیماری حدود 62 سال است.

     برای ارايه خدمات پزشکی با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

     

    عوامل خطر عبارتند از:

     سابقه خانوادگی، قاعدگی قبل از 12 سالگی، یائسگی بعد از 52 سالگی، بی فرزندی یا زایمان دیررس (پس از 35 سالگی)، چاقی، درمان جایگزینی هورمون برای بیش از 5 سال، و سیگار و الکل.

    5 درصد از سرطان‌های سینه ارثی هستند و 70 درصد به دلیل جهش‌های ژنی ایجاد می‌شوند.

    تشخیص هدفمند را می توان با معاینه، لمس، سونوگرافی، ماموگرافی یا MRT و در صورت لزوم بیوپسی پانچ انجام داد.

    ماماسونوگرافی معاینه اولتراسوند پستان است. پزشک آنها را علاوه بر معاینه لمس انجام می دهد، به خصوص اگر در حین لمس یک ناهنجاری کشف کرده باشد. ماموگرافی را نباید با ماموگرافی، اشعه ایکس پستان اشتباه گرفت. در اینجا می توانید همه چیز مهم در مورد سونوگرافی سینه، نحوه استفاده از آن و یافته هایی که می تواند به همراه داشته باشد را بخوانید!

     

    سونوگرافی (سینه): برای چه کسانی مناسب است؟

    بیماران جوان اغلب بافت پستان بسیار متراکمی دارند. اغلب ارزیابی با اشعه ایکس پستان (ماموگرافی) دشوار است. از طرف دیگر در سونوگرافی پستان (مامسونوگرافی)، پزشک بهتر می تواند تغییرات احتمالی را تشخیص دهد. علاوه بر این، این روش معاینه پستان شامل هیچ گونه قرار گرفتن در معرض اشعه مانند ماموگرافی نیست. بنابراین در دوران بارداری و شیردهی نیز ترجیح داده می شود.

    با افزایش سن، تراکم بافت غدد پستانی معمولا کاهش می یابد. سپس ماموگرافی روش انتخابی برای تشخیص و شفاف سازی تغییرات در بافت پستان (مانند سرطان سینه) است. بنابراین، در بیماران مسن تر، سونوگرافی پستان تنها در صورتی به عنوان یک روش تشخیصی اضافی مورد استفاده قرار می گیرد که یافته ماموگرافی نامشخص یا مشخص باشد.

     

    سونوگرافی سینه چه زمانی انجام می شود؟

    اگر پزشک در هنگام لمس پستان توده یا تغییرات دیگری را احساس کند، از سونوگرافی سینه استفاده می شود. با کمک آنها می توان توده ها، تورم، تجمع مایعات یا سایر علل درد نامشخص قفسه سینه را روشن کرد.

    ماماسونوگرافی همچنین هنگام گرفتن نمونه بافت (بیوپسی) از پستان، دید خوبی به پزشک می دهد. در تصویر اولتراسوند، او می تواند دقیقاً محل قرار دادن سوزن سوراخ را ببیند.

    حوزه های دیگر کاربرد، مراقبت های بعدی پس از سرطان سینه و به ویژه مراقبت های پیشگیرانه کامل در صورت داشتن سابقه خانوادگی سرطان سینه است.

    مناسب ترین زمان برای معاینه در زنان قبل از یائسگی مدت کوتاهی پس از دوره قاعدگی است. بافت سینه در این نقطه از زمان به دلیل تغییرات هورمونی به بهترین وجه قابل مشاهده است.

     

    بیشتر بدانید : سونو پلور - سونو سه ماهه دوم بارداری - سونو سه ماهه سوم بارداری

    معاینه برای این بیماری ها مهم است

    در اینجا بخوانید که معاینه برای کدام بیماری ها می تواند مفید باشد

    سرطان پستان

    سونوگرافی پستان چگونه کار می کند؟

    ابتدا پزشک از شما می خواهد که قسمت بالایی بدن خود را آزاد کنید. برای معاینه، سپس باید به پشت دراز بکشید - در حالی که بازوهای خود را بالا آورده یا پشت سر خود جمع کرده اید. در نتیجه سینه صاف می شود و امواج صوتی بهتر می توانند به بافت نفوذ کنند.

    اکنون پزشک مبدل را با ژل اولتراسوند می پوشاند و آن را روی سطح سینه در زوایای مختلف حرکت می دهد. او می تواند بافت سینه و غدد لنفاوی مرتبط در زیر بغل را در مانیتور متصل ببیند. کل معاینه معمولاً بیش از یک ربع ساعت طول نمی کشد.

     

     برای ارايه خدمات پزشکی با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    خطرات سونوگرافی سینه چیست؟

    سونوگرافی سینه فقط با امواج اولتراسونیک کار می کند. در مقابل ماموگرافی به معنای عدم قرار گرفتن در معرض اشعه برای بیمار است. این امر به ویژه هنگام معاینه زنان باردار یا هنگام شیردهی مهم است! سونوگرافی پستان خطر خاصی ندارد.

    بیشتر در مورد علائم

    در صورت داشتن علائم زیر، معاینه می تواند مفید باشد:

    • درد پیشرفت
    • گالاکتوره
    • تورم غدد لنفاوی
    • توده ها در سینه

     

    به عنوان یک روش اضافی بدون تشعشع، معاینه اولتراسوند سینه شما مکمل ماموگرافی است و در نتیجه قابلیت اطمینان تشخیص را افزایش می دهد. برای مثال برای خانم هایی که سینه های بسیار متراکمی دارند این کار توصیه می شود. با دستگاه های مدرن و با وضوح بالا، می توانیم کوچکترین تومورها را نیز تشخیص دهیم. برای انجام این کار، یک مبدل امواج اولتراسوند را منتشر می کند که بافت پستان آن را جذب، پراکنده یا به درجات مختلف منعکس می کند. تصویری در مقیاس خاکستری روی مانیتور ایجاد می شود که ساختارهای بافت سینه را قابل مشاهده می کند. علاوه بر تصویر خاکستری، در صورت لزوم، می توانیم به یکی از روش های زیر متوسل شویم:

     

    چه زمانی از یک نمایش سه بعدی استفاده می شود؟

    این تکنیک در صورت نیاز می تواند در دستگاه های سونوگرافی مدرن استفاده شود و امکان نمایش فضایی ساختارهای بافتی آشکار را فراهم می کند. به عنوان مثال، می تواند اطلاعات اضافی را هنگام ارزیابی مرزبندی تومور ارائه دهد. 3D هرگز به تنهایی استفاده نمی شود، بلکه تنها زمانی استفاده می شود که سونوگرافی قبلاً ناهنجاری هایی را نشان داده باشد. سونوگرافی 4 بعدی برای تشخیص پستان هیچ معنایی ندارد.

     

    چه زمانی از سونوگرافی داپلر استفاده می شود؟

    این روش اولتراسوند می تواند اطلاعاتی در مورد جریان خون در بافت ارائه دهد. پزشک معاینه کننده در صورت لزوم از این تکنیک برای نتیجه گیری در مورد ماهیت تغییر پستان استفاده می کند.

     

    الاستوگرافی در مورد چه اطلاعاتی می دهد؟

    بافت تومورهای بدخیم اغلب سفت‌تر، سخت‌تر و کمتر از بافت سالم یا تومورهای خوش‌خیم است. با کمک الاستوگرافی می توان سختی یا خاصیت ارتجاعی گره های تومور را مشاهده کرد. این روش اولتراسوند نشانه های بیشتری از خوش خیم یا بدخیم بودن تومور را ارائه می دهد.

     برای ارايه خدمات پزشکی با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید


    تلفن : 02122851038 02122851039 تلفن همراه : 09192340012 :

    ارتباط در بستر واتساپ با مددجویار
    Close and go back to page
    © شهریور 1401 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مدد جویار محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و سئو توسط OFOGHIT