فیزیوتراپی در منزل

    فیزیوتراپی در منزل|فیزیوتراپی در منزل قیمت|جایگزین فیزیوتراپی در منزل


    فیزیوتراپی در منزل؛ فیزیوتراپی جهانی فیزیوتراپی را به عنوان یک حرفه بهداشتی توصیف می کند که با عملکرد انسان، حرکت و بهینه سازی پتانسیل فیزیکی مرتبط است. فیزیوتراپی یک رشته پیراپزشکی است که بیماری ها، ناتوانی ها، فلج ها، اختلالات عملکرد بدن انسان را با روش های طبیعی درمان می کند. هدف آن بازگرداندن کیفیت و یکپارچگی حرکات بدن است.

     m/فیزیوتراپی در منزل

    برای ارائه خدمات با شماره های ما تماس بگیرید

    فیزیوتراپی چیست؟

    فیزیوتراپی شاخه ای از پزشکی است که به ارزیابی، تشخیص و درمان مشکلات جسمانی می پردازد که ممکن است در اثر بیماری، آسیب یا ناتوانی ایجاد شود. فیزیوتراپیست ها در کشورهای مختلف عناوین مختلفی دارند. آنها را در بسیاری از کشورها فیزیوتراپیست می نامند. برخی از کشورها نسخه مخصوص به خود را از کلمه فیزیوتراپیست مانند حرکت شناس دارند، اما همه آنها بخشی از یک حرفه هستند. علیرغم عنوان خود، فیزیوتراپیست ها از رویکردی جامع استفاده می کنند که بیماران را تحت کنترل مراقبت خود قرار می دهد.

    هدف فیزیوتراپی بازیابی عملکرد تا حد امکان، درمان و پیشگیری از آسیب‌ها است. فیزیوتراپیست ها با همکاری با بیماران خود برای تسکین درد، بهبود دامنه حرکتی، کاهش تورم و التهاب، جلوگیری از آسیب مفاصل و ماهیچه ها و بهبود سطح کلی تناسب اندام به این امر دست می یابند. درمان‌های آن‌ها به بیمارانی که به دلیل اختلالات، شرایط، آسیب‌ها، عوامل محیطی، بیماری یا پیری تهدید می‌شوند، کمک می‌کند تا با بهبود رفاه جسمی و اجتماعی، کیفیت زندگی خود را به حداکثر برسانند.

    فیزیوتراپی یک رشته بهداشتی است که به توسعه، حفظ و بازیابی حرکت و توانایی عملکردی در طول زندگی کمک می کند. فیزیوتراپیست ها ابزارهایی را ارائه می دهند که حرکت و عملکرد به دلیل عواملی مانند افزایش سن، آسیب، درد یا اختلال در معرض تهدید قرار گیرد.

    سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال 1958 آن را به عنوان "هنر و علم درمان با ورزش درمانی، گرما، سرما، نور، آب، ماساژ و برق" تعریف کرد.

    بنابراین وظیفه فیزیوتراپیست توسعه، بازیابی و حفظ سلامت مطلوب است. فیزیوتراپی بخشی جدایی ناپذیر از تمام زمینه های سلامت و تندرستی است و عوامل فیزیکی، روانی، عاطفی و اجتماعی را در بر می گیرد. این یک حرفه مبتنی بر علم با رویکردی کل نگر است که سبک زندگی بیمار را در نظر می گیرد.

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    شما می توانید در هر زمانی از زندگی خود از مزایای فیزیوتراپی بهره مند شوید: در صورت کمردرد، در هنگام صدمات ناگهانی، کنترل بیماری های طولانی مدت مانند آسم، آمادگی برای زایمان و همچنین در حین انجام فعالیت های ورزشی.

    فیزیوتراپیست ها در کشورهای مختلف عناوین مختلفی دارند: در بسیاری از کشورها به آنها فیزیوتراپیست می گویند. برخی از کشورها نسخه مخصوص به خود را از کلمه فیزیوتراپیست مانند حرکت شناس دارند، اما همه آنها بخشی از یک حرفه هستند.

    فیزیوتراپیست ها خدماتی را ارائه می دهند که حداکثر حرکت و ظرفیت عملکردی افراد را توسعه، حفظ و بازیابی می کند. آنها می توانند در هر مرحله از زندگی که حرکت و عملکرد توسط پیری، آسیب، بیماری، اختلال، شرایط یا عوامل محیطی تهدید می شود، به افراد کمک کنند.

    فیزیوتراپیست ها با بررسی سلامت جسمی، روانی، عاطفی و اجتماعی به افراد کمک می کنند تا کیفیت زندگی خود را به حداکثر برسانند. آنها در زمینه های ارتقای سلامت، پیشگیری، درمان/مداخله و توانبخشی کار می کنند.

    فیزیوتراپی حرفه ای است که در رشته های مختلف (ارتوپدی، تروماتولوژی، روماتولوژی، مغز و اعصاب، اختلالات تنفسی، اختلالات گردش خون، اطفال، سالمندان و ...) انجام می شود. هدف آن کل جمعیت از نوزادان گرفته تا افراد مسن است و هدف آن بهبود یا حفظ وضعیت بیمار است. بدن به دنبال یک بیماری/حادثه/عملی ممکن است دچار درد، سفتی، نگرش شریرانه شود و در نتیجه بخشی از تحرک و/یا قدرت، کشش و در نتیجه هماهنگی خود را از دست بدهد. فیزیوتراپی به بیمار کمک می کند تا عملکرد قسمت های مختلف بدن خود را بازیابد.

     بیشتربدانید؛نوار قلب در منزل - نوار قلب در تهران - هولتر ریتم و فشار خون در منزل-پرستار ICU در منزل سعادت آباد

    برای مبارزه موثر با این مشکلات، فیزیوتراپیست می تواند از تعداد زیادی تکنیک استفاده کند، مانند:

    بسیج مفصل / درمان دستی

    عضله سازی

    کار حس عمقی، تعادل

    انواع مختلف ماساژ

    (...)

    برای تکمیل طیف تکنیک های خود، او همچنین می تواند از عوامل طبیعی/فیزیکی مختلف مانند گرما، یخ، جریان ها و امواج درمانی (اولتراسوند، یونتوفورزیس، TENS، کمپکس و غیره) استفاده کند.

    به طور خاص استفاده می کند:

    ماساژ در تمام اشکال آن

    انواع حرکت ها و دستکاری های مفصلی (فعال و/یا غیرفعال)

    تقویت یا برنامه ریزی مجدد عضلات

    عوامل فیزیکی (گرم، سرما، برق و ...)

    انواع ژیمناستیک توانبخشی و پزشکی

    فیزیوتراپیست به لطف دانشی که از بدن انسان و بیومکانیک دارد، در پیشگیری از بیماری ها و حوادث نیز اقدام می کند.

    فیزیوتراپیست از طریق عملکرد خود بر روی درد و اختلالات عملکردی، امکان ادغام سریعتر بیمار، آسیب دیده یا ناتوان را در مدار عملکردی فراهم می کند.

     

    فیزیوتراپیست ها واجد شرایط و حرفه ای هستند که:

    انجام معاینه/ارزیابی نیازهای بیمار/مشتری یا گروهی

    ارزیابی نتایج معاینه/ارزیابی قضاوت بالینی در مورد بیماران/مشتریان

    یک تشخیص، پیش آگهی و برنامه تنظیم کنید

    با تخصص خود مشاوره ارائه دهند و تعیین کنند که چه زمانی بیماران/مشتریان باید به یک متخصص مراقبت های بهداشتی دیگر ارجاع شوند

    اجرای برنامه مداخله/درمان فیزیوتراپیست

    نتایج هر مداخله/درمانی را تعیین کنید

    توصیه هایی برای خود مدیریتی ارائه دهید

    ما شرحی از فیزیوتراپی ایجاد کرده ایم.

     

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    فیزیوتراپیست ها از چه نوع درمان هایی استفاده می کنند؟

    فیزیوتراپیست ها از طیف وسیعی از ابزارها و تکنیک ها برای درمان بیماری های مرتبط با سیستم های مختلف بدن استفاده می کنند. برخی از این درمان ها عبارتند از:

    ورزش درمانی شامل استفاده از تمرینات خاص برای بهبود قدرت، انعطاف پذیری و دامنه حرکتی بدن است.

    درمان دستی از دست های درمانگر برای دستکاری مفاصل و بافت های نرم استفاده می کند.

    حرکت مفاصل حرکت طبیعی را به مفاصل سفت یا یخ زده باز می گرداند.

    ماساژ تنش عضلانی و درد بدن را تسکین می دهد.

    الکتروتراپی از جریان های الکتریکی برای تحریک التیام و کاهش درد استفاده می کند.

    گرما و سرما درمانی از گرما یا سرما برای تسکین ناراحتی و تورم استفاده می کند.

     

    آسیب شناسی هایی که توسط فیزیوتراپیست ها درمان می شوند چیست؟

    الزامات فیزیوتراپی

    فیزیوتراپیست ها طیف گسترده ای از مشکلات جسمی را درمان می کنند، از اختلالات سیستم عصبی گرفته تا کمردرد. برخی از این شرایط عبارتند از:

    درد مفاصل

    آرتروز

    آسیب های ورزشی

    گردن درد

    فلج مغزی

    سردرد

    سندرم تونل کارپال

    حادثه کار

    توانبخشی بعد از عمل

    علیرغم شرایط شما، درمان شامل آموزش و مشاوره در مورد بهبود عملکرد از طریق تمرینات خانگی است که به مدیریت درد و بهبود توانایی عملکردی کمک می کند. فیزیوتراپ اغلب با پزشکان بیمار کار می کند تا مطمئن شود که آنها بهترین توانبخشی ممکن را برای شما فراهم می کنند.

     

    دلایل پیروی از فیزیوتراپی

    دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است نیاز به مراجعه به فیزیوتراپیست داشته باشید و برخی از رایج ترین دلایل عبارتند از:

    برای تسکین درد

    برای بهبود دامنه حرکتی

    برای کاهش تورم و التهاب

    برای جلوگیری از آسیب مفاصل و عضلات

    بهبود وضعیت جسمانی عمومی.

     

     بیشتربدانید؛سونوگرافی تیروئید و نسج گردن-سونوشکم و لگن-سونو کلیه و مجاری-سونو سه ماهه اول بارداری

    تفاوت بین مراقبت های فیزیوتراپی و مراقبت های کایروپراکتیک چیست؟

    فیزیوتراپی و کایروپراکتیک دو نوع مراقبت بهداشتی هستند که بر روی سیستم اسکلتی عضلانی تمرکز دارند. با این حال، تفاوت های اساسی بین این دو وجود دارد:

     

    فیزیوتراپی مشکلات جسمی ناشی از بیماری، آسیب یا ناتوانی را درمان می کند. مراقبت کایروپراکتیک بر تشخیص و درمان اختلالات سیستم اسکلتی عضلانی تمرکز دارد.

    فیزیوتراپیست ها از تکنیک های مختلفی برای درمان بیماران خود استفاده می کنند، از جمله ورزش درمانی، درمان دستی، ماساژ، الکتروتراپی و غیره. کایروپراکتیک ها در درجه اول از تنظیمات ستون فقرات برای درمان بیماران خود استفاده می کنند.

    فیزیوتراپی می تواند مشکلات جسمی مختلفی از جمله کمردرد، درد مفاصل، آرتریت، آسیب های ورزشی، گردن درد و سردرد را درمان کند. مراقبت های کایروپراکتیک در درجه اول کمردرد، گردن درد و سردرد را درمان می کند.

    اگر از هر گونه مشکل جسمی رنج می برید، ضروری است برای دریافت درمان مورد نیاز با یک متخصص پزشکی مشورت کنید. فیزیوتراپی و کایروپراکتیک دو شکل موثر درمان برای بسیاری از انواع مختلف مشکلات فیزیکی هستند. برای تعیین اینکه آیا فیزیوتراپی یا مراقبت های کایروپراکتیک برای شما مناسب است، با پزشک خود صحبت کنید.

     

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید

    سوالات متداول در مورد فیزیوتراپی

    چه زمانی باید با فیزیوتراپیست مشورت کنم؟

    اگر آسیب دیدید، درد دارید یا دامنه حرکتی محدودی دارید، ممکن است نیاز به مراجعه به فیزیوتراپ داشته باشید. اگر در دوران نقاهت پس از جراحی هستید به فیزیوتراپیست مراجعه کنید، زیرا می تواند به شما کمک کند قدرت و دامنه حرکتی خود را بازیابی کنید.

     

    هر چند وقت یک بار باید به فیزیوتراپیست مراجعه کنم؟

    دفعات بازدید شما به شدت بیماری شما بستگی دارد. احتمالاً باید یک یا دو بار در هفته به مدت چند هفته به فیزیوتراپ مراجعه کنید. هنگامی که وضعیت شما بهبود یافت، ممکن است فقط یک بار در ماه برای نگهداری به فیزیوتراپ مراجعه کنید.

     

    آنچه که باید از فیزیوتراپیست انتظار داشته باشید

    هنگامی که برای اولین بار به فیزیوتراپیست مراجعه می کنید، از شما در مورد سابقه پزشکی و ماهیت مشکلتان می پرسند. سپس او یک معاینه فیزیکی کامل از بیمار انجام می دهد و دامنه حرکتی، قدرت و انعطاف پذیری شما را ارزیابی می کند.

    پس از ارزیابی اولیه، فیزیوتراپیست یک برنامه درمانی برای شما تهیه می کند. این می تواند تمرینات، درمان دستی، ماساژ، الکتروتراپی یا ترکیبی از این تکنیک ها باشد.

    فیزیوتراپیست همچنین در مورد پیشگیری از صدمات و درد به شما توصیه می کند. او همچنین ممکن است به شما توصیه کند که سبک زندگی یا عادات کاری خود را تغییر دهید.

     

    انواع فیزیوتراپی

    در زمینه فیزیوتراپی می توان چندین تخصص را متمایز کرد، از جمله:

    فیزیوتراپی سالمندان: بر محدود کردن اثرات پیری تمرکز دارد. این برای افرادی در نظر گرفته شده است که به دنبال زمین خوردن در معرض خطر آسیب هستند، افرادی که وضعیت سلامتی آنها تحرک و توانایی آنها را برای انجام فعالیت ها محدود می کند، یا سالمندان بیمار که نیاز به مراقبت های بیمارستانی یا توانبخشی پس از جراحی دارند. همچنین شکستگی، آرتروز و آرتریت روماتوئید، پوکی استخوان، اضافه وزن و دیابت را درمان می کند.

     

    فیزیوتراپی ارتوپدی: مربوط به افرادی است که از اختلالات یا اختلالات سیستم اسکلتی عضلانی رنج می برند (به عبارت دقیق، هر چیزی که به شما امکان حرکت می دهد). می تواند به حرکت بهتر با درد کمتر کمک کند. برخی از شرایطی که او درمان می کند عبارتند از کمردرد، التهاب کف پا، کشیدگی عضلانی، رگ به رگ شدن، توانبخشی پس از عمل جراحی های ارتوپدی، درد مزمن و سندرم تونل کارپال.

    فیزیوتراپی عصبی: شامل ارزیابی و درمان افرادی است که مشکلات حرکتی مرتبط با بیماری یا آسیب به سیستم عصبی دارند. شایع ترین شرایط درمان شده عبارتند از سکته مغزی، آسیب مغزی تروماتیک، مولتیپل اسکلروزیس، بیماری پارکینسون، آسیب نخاعی، و تومورهای سیستم عصبی مرکزی و محیطی.

    فیزیوتراپی قلبی عروقی و ریوی: این فیزیوتراپی برای افراد در تمام سنین در معرض خطر یا افرادی است که با نارسایی قلبی عروقی یا ریوی تشخیص داده شده اند. شایع ترین بیماری های درمان شده عبارتند از بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD)، اختلالات تنفسی حاد و مزمن، دیابت، بیماری عروقی، بیماری شریانی، فیبروز کیستیک، فشار خون بالا و بیماری قلبی.

    فیزیوتراپی اطفال: از نوزادان و کودکان دارای معلولیت حمایت می کند. او عمدتاً اسپینا بیفیدا، اختلالات عصبی عضلانی، بیماری ها یا آسیب های ارتوپدی، اختلالات ریوی، آسیب های مغزی، آرتریت روماتوئید نوجوانان و اختلالات طیف اوتیسم را درمان می کند.

    فیزیوتراپی ورزشی: بر پیشگیری، ارزیابی، درمان و توانبخشی ورزشکاران تمرکز دارد. عملکرد را بهبود می بخشد، از آسیب ها جلوگیری می کند، آسیب های ورزشی حاد را "درجا" ارزیابی می کند و همچنین بر درمان و توانبخشی تمرکز می کند.

     

    تکنیک های فیزیوتراپی

    برخی از تکنیک های اصلی فیزیوتراپی عبارتند از:

    ماساژ درمانی: تحرک بافت نرم می تواند به شل شدن عضلات و کاهش تورم در نواحی خاص کمک کند. این یک درمان موثر برای تسکین درد ناشی از آسیب های ورزشی است. ماساژ همچنین گردش خون و لنفاوی را تقویت می کند و التهاب بافت های اطراف مفاصل را کاهش می دهد.

    اولتراسوند: امواج صوتی با فرکانس بالا برای درمان آسیب بافت عمیق با تحریک گردش خون و فعالیت سلولی استفاده می شود. هدف کاهش درد و تسریع بهبودی است.

    تحریک الکتریکی: فیزیوتراپیست جریان الکتریکی را از طریق الکترودهای متصل به پوست برای تسکین درد به ناحیه آسیب دیده می رساند. الکترودها باعث کوتاه شدن عضلات می شوند. این تکنیک را می توان با لیزر و اولتراسوند درمانی استفاده کرد.

    سرما درمانی و گرما درمانی: استفاده از گرما یا سرما می تواند در صورت سفتی عضلات مفید باشد. گرما درمانی شامل استفاده از کمپرس گرم و سرما درمانی ممکن است شامل استفاده از کمپرس یخ یا ماساژ با یخ باشد.

     

    فواید فیزیوتراپی

    فیزیوتراپی یک مزیت مضاعف دارد: نه تنها برای درمان بیماری ها یا آسیب شناسی ها مفید است، بلکه در برابر آسیب های احتمالی نیز یک عمل پیشگیرانه دارد.

    فیزیوتراپی همچنین می تواند:

    با کاهش دارو درد را کاهش دهید.

    در موارد خاص از مراجعه به جراحی خودداری کنید.

    برای بهبود حرکت

    بهتر است پس از آسیب دیدگی یا سکته بهبود پیدا کنید.

    جلوگیری از سقوط احتمالی

    برای بهبود تعادل

    برای درمان مشکلات پزشکی مرتبط با سن

     

    فیزیوتراپی به طور خلاصه…

    فیزیوتراپی رشته‌ای در حوزه سلامت است که در ارزیابی، تشخیص و درمان نواقص و ناتوانی‌هایی که عمدتاً بر سیستم اسکلتی عضلانی و همچنین سیستم‌های عصبی و قلبی تنفسی مراجعین تأثیر می‌گذارند، تخصص دارد.

    به طور خاص، فیزیوتراپی محدودیت‌های عملکردی ناشی از آسیب‌ها و بیماری‌هایی را که بر عضلات، مفاصل و استخوان‌ها و همچنین سیستم‌های عصبی (مغز، عصبی، نخاع) و تنفسی (ریه‌ها) تأثیر می‌گذارند، درمان می‌کند.

    نقش فیزیوتراپی این است که به مشتری کمک کند حداکثر توانایی های فیزیکی خود را با توجه به پتانسیل بهبودی خود بازیابی کند. برای دستیابی به این هدف، متخصصان فیزیوتراپی از انواع روش‌های درمانی مانند تکنیک‌های دستی (مفاصل و ماهیچه‌ها)، تمرینات، نوار چسب، الکتروتراپی و گرما درمانی (یخ یا گرما) استفاده می‌کنند.

    این مداخلات با محوریت مسئولیت پذیری ارباب رجوع، کسب ظرفیت های فیزیکی لازم برای فعالیت های روزمره و زندگی خانگی و انجام یک شغل، یک فعالیت تفریحی یا یک ورزش را ممکن می سازد. به همین ترتیب، فیزیوتراپیست در سطح پیشگیری و ارتقای سلامت به طور کلی مداخله می کند.

     

    چه زمانی مشورت کنیم؟

    درد مزمن

    تاندونوپاتی (تاندونیت).

    آسیب های عضلانی: کشیدگی، کوفتگی، پارگی.

    تنش های عضلانی و میوفاشیال.

    درد مربوط به آرتروز

    درد مفاصل.

    سردرد.

    فتق دیسک.

    پیچ خوردگی گردن، پشتی، کمری، مچ پا، زانو، مچ دست، آرنج، شانه.

    پس از دررفتگی و سابلوکساسیون مفصل.

    حادثه کار

    تصادف جاده ای.

    و غیره…

     

    فیزیوتراپی که به عنوان حرکت درمانی نیز شناخته می شود، با هدف پیشگیری، حفظ، بازیابی و بهبود سلامت شما در تمام اجزای آن انجام می شود. سیستم اسکلتی عضلانی، سیستم عصبی-عضلانی، حسی و روانی و همچنین سیستم اندام ها و عروق داخلی را درمان می کند.

     

    فیزیوتراپی چه چیزی را درمان می کند؟

    فیزیوتراپی پس از عمل، تصادف، جراحت، بیماری، فعالیت ورزشی یا مشکل جسمی یک رشته بهداشتی است که در زمینه های زیر مداخله می کند:

    ماهیچه ها،

    مفاصل،

    استخوان ها،

    سیستم عصبی (مغز، اعصاب، نخاع)،

    سیستم تنفسی (ریه ها)

    سیستم گردش خون (رگ های خونی) و

    سیستم قلبی (قلب).

    برای اختلالاتی مانند کمردرد، سردرد، گردن درد، رگ به رگ شدن، سیاتیک، کمردرد، گردن درد ... کاربرد دارد.

     

    از چه تکنیک هایی در فیزیوتراپی استفاده می شود؟

    بین سنت و مدرنیته، فیزیوتراپی هم وارث سنت دیرینه تکنیک و هم ثمره آخرین تحقیقات علمی است. از تکنیک هایی مانند:

    ماساژ

    دستکاری - اعمال نفوذ

    کشش

    نقاط فشار

    تمرینات

    الکتروتراپی

    بالنیوتراپی (درمان در آب)

    گرما درمانی (یخ یا گرما)

     برای ارايه خدمات فیزیوتراپی در منزل با کادری حرفه ای و با تجربه میتوانید از مدد جو یار کمک بگیرید کافیست با شماره ما تماس بگیرید


    تلفن : 02122851038 02122851039 تلفن همراه : 09192340012 :

    ارتباط در بستر واتساپ با مددجویار
    Close and go back to page
    © شهریور 1401 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مدد جویار محفوظ می باشد . | طراحی ، توسعه و سئو توسط OFOGHIT